Σύγκρουση στου Μαξίμου για ασφαλιστικό

Ύστερα από καλεσμα των συνδικάτων

Σήμερα στις 3.30 το απόγευμα ύστερα από κάλεσμα ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ έγινε συγκέντρωση στη γωνία Ηρώδου Αττικού και Β Σοφίας την ώρα που συνεδρίαζε η Κυβερνητική επιτροπή για το ασφαλιστικό. Παρά το γεγονός ότι η συνεδρίαση ανακοινώθηκε χθες και η απόφαση βγήκε αργά το βράδυ συγκεντώθηκαν περίπου 1000 άτομα και επιχείρησαν να προχωρήσουν στου Μαξίμου.
Έπεσαν μερικές ψιλέςκαι έγινε χρήση δακρυγόνων. Επιχειρήθηκε και δεύτερη φορά αλλά όπως είναι γνωστό το Μαξίμου φρουρείται σαν αστακός...
Αύριο έχει έξω από το Υπουρείο Απασχόλησης Σταδίου 29 στις 10 το πρωί, την ώρα που θα παρουσιάζει η Πετραλιά το ασφαλιστικό συγκέντρωση διαμαρτυρίας από γυναίκες.
Πρέπει όλοι να είμαστε σε ετοιμότητα γιατί φαίνεται ότι στη Βουλή θα πάει την άλλη βδομάδα και μάλλον η απεργία που θα ανακοινωθεί αύριο θα πάει στα μέσα της βδομάδας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License