Επίθεση... αλληλεγγύης

Οι δράστες αναποδογύρισαν το Ι.Χ. της Δημοτικής Αστυνομίας
«Ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Μάριο Τσουραπά και τον Χρυσόστομο Κοντορεβυθάκη» έγινε, σύμφωνα με τηλεφώνημα αγνώστου στην «Ε», η επίθεση στο κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας, στην οδό Υμηττού 251, στο Παγκράτι. Οι δράστες προξένησαν ζημιές με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα στα τζάμια του κτίριου, καθώς και σε αυτοκίνητα της Δημοτικής Αστυνομίας. Κατά τη διαφυγή τους αναποδογύρισαν ένα Ι.Χ. της ίδιας υπηρεσίας, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν στα οποία ανέφεραν: «Αν οι αθώοι αξίζουν την αλληλεγγύη μας, οι ένοχοι την αξίζουν πολύ περισσότερο» και ζητούσαν την απελευθέρωση του Μάριου Τσουραπά και Χρυσόστομου Κοντορεβυθάκη, που είναι προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι για την απόπειρα εμπρησμού αυτοκινήτου της Δημοτικής Αστυνομίας του Παλαιού Φαλήρου, στις 5 Ιουνίου του 2007.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 06/03/2008
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License