Η πορεία του DVD Ζαχόπουλου

Τώρα εξηγούνται όλα

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο press-gr, ο Μπόμπολας αγόρασε το 70% από το "Πρώτο Θέμα", εξασφαλίζοντας το ποσοστό του Ταρζάν και το μισό από τους υπόλοιπους. Δείτε εδώ το δημοσίευμα http://press-gr.blogspot.com/2008/03/70.html

Αν και το μεταφέρω με επιφύλαξη, δεν παύει να είναι το τεκμήριο και η απόδειξη της συναλλαγής που παίχτηκε.

Ο Μπόμπολας είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό. Που βρήκε τα 70 μύρια για την αγορά? Η απάντηση είναι εύκολη:

1. μέσω των κατασκευαστικών εταιρειών που πήραν ή θα πάρουν μεγάλα έργα.

2. με ένα πάρα πολύ ευνοικό δάνειο από κρατική τράπεζα.

3. Από τρίτους που δεν φαίνονται.

Μετά την Αγγελοπούλου που δεν τα βρήκε μαζί τους, τον Κωστόπουλο που τα πάρε από το Ρέστη αλλά πάλι δεν του βγήκε και κείνου και τα ξανάδωσε πίσω, διάφορους εφοπλιστάδες φελούς που ψάχνουν τρόπο να τοποθετήσουν όσα τράβηξαν από το χρηματιστήριο στην USA, φαίνεται πως βρέθηκε ο τρόπος να βουλώσουν το "Θέμα" να πληρωθούν επιτέλους τα παιδιά για τον κόπο τους και να τελειώνει η εξουσία με τους ενοχλητικούς.

Γιατί μόνο αυτό θέλανε, να γίνουν τόσο ενοχλητικοί μέχρι να τα πάρουν και να φύγουν. Αλλωστε 15 χιλιάρικα βάλανε, 70 μύρια παίρνουν και εξασφάλισαν και τα εγγόνια τους σε βάρος του κοσμάκη που ήθελε διαφορετική ενημέρωση.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License