Προϊόν τσαντιλας

Άκουγα όλο το πρωϊ ράδιο. Δεν τους αντέχω άλλο. Υποκρισία χωρίς όρια. Εμετός..... :ο(

post image

Ααααααααα...!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνες:

από μλιαχχχχ 28/03/2003 2:03 μμ.


post image
2

Εικόνες:


Ναι Φορουμίτη. Έχεις απόλυτο δίκιο να εξοργίζεσαι για την υποκριτική στάση της ελληνκής κυβέρνησης. Θα έπρεπε όμως νομίζω να το προχωρήσεις παραπέρα και να κατανοήσεις και την υποκρτική στάση του ΣΥΝ που αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζεις. Εκτός αν συμφωνείς με την άποψη περί 'καλής' Γερμανίας και Γαλλίας ή με την άποψη που υποστηρίζει το κόμμα σου ότι το καθεστώς Σαντάμ θα πρέπει να αφοπλιστεί.

από ο πανω 28/03/2003 4:52 μμ.


Είναι αλήθεια ότι μερικοί δεξιοί λένε μαλακίες, αλλά ο πολύς κόσμος και ειδικά η νεολαία λέει πολύ καλά πράγματα. Τι να κάνουμε το τίμημα για ένα κόμμα που μερικές φορές καλός και μερικές κακός δεν διαγράφει αυτούς που έχουν άλλη άποψη είναι να ακούγονται και απαράδεκτα πράγματα. Πάντως νομίζω ότι είναι καλύτερο από ένα κόμμα που διαγράφει όποιον φτερνίζεται λάθος. Α ξέχασα να σου πω ότι δεν είμαι Συνασπισμός, αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά θα τον ψηφίσω γιατί με αυτά που βλέπω από το ΚΚΕ φοβάμαι μην δημιουργηθεί στην κοινωνία η εντύπωση ότι αριστερά ΚΚΕ. Στην Ελλάδα βέβαια γιατί σε όλον τον υπόλοιπο πλανήτη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

κινδυνευε η ζωη των πολιτων της αλλα δεν ειναι αποδεκτο οταν απλα κινδυνευει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ καριερα μερικων πολιτικαντηδων.

από *** 29/03/2003 9:54 μμ.


Δεν είναι θέμα κάποιων δεξιών όπως το παρουσιάζεις, αλλά ολόκληρης γραμμής του κόμματος. Φυσικά και υπάρχουν αριστεροί άνθρωποι στο ΣΥΝ αλλά δεν καθορίζουν αυτοί τη γραμμή του. Δε συμφωνώ με τη δομή κόμματος στην οποία χωρούν από δεξιές μέχρι επαναστατικές θέσεις. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα μια τέτοια συλλογικότητα. Μια συλλογικότητα δε σημαίνει φυσικά συμφωνία σε όλα αλλά συμφωνία σε κάποια βασικά ζητήματα για να υπάρχει στοιχειωδώς μια συννενόηση. Με τον Συν πάντως δεν είναι απλώς θέμα διαφωνιών αλλά ότι η ηγεσία του και φυσικά η δεξιά του πτέρυγα είναι τεράστιοι απατεώνες, βολεμένοι στο σύστημα που το μόνο που κοιτούν είναι το πως θα πάρουν τις καλύτερες καρέκλες στη μελλοντική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Όσο για το ΚΚΕ μπορεί να είναι σκατά αλλα τουλάχιστον έχει μια σαφή αντιιμπεριαλιστική τοποθέτηση σε αντίθεση με το ΣΥΝ.

από *** 29/03/2003 9:58 μμ.


Όσο για το φίλο που ισχυρίζεται ότι κινδυνέυουν μόνο καρέκλες πολιτικάντηδων αν η κυβέρνηση αντιπαρατεθόταν στις ΗΠΑ δεν είναι ακριβές. Στην πραγματικότητα μπαίνει σε κίνδυνο ο τρόπος ζωής εκκατομυρίων Ελλήνων. Ξέρουμε όλοι πως αντιμετωπίζουν οι ισχυροί τους λαούς που πάνε κόντρα. Έχουν πεινάσει λαοί έτσι. Επομένως κανείς δε θα πρεπει να έχει αυταπάτες ότι μια αντιπαράθεση στις ΗΠΑ δε θα σημαινε και θα απαιτούσε ρίσκα και θυσίες από την πλευρά του λαού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License