Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε Αμπελοκήπους και Αγία Παρασκευή

apo in.gr

http://www.in.gr/news/QuickNews.asp?lngEntityID=885948

Ελλάδα, Παρ 28/03/2008 11:52
 Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε Αμπελοκήπους και Αγία Παρασκευή
Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων το βράδυ της Πέμπτης στους Αμπελοκήπους και την Αγία Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς σε τέσσερα οχήματα του ΟΤΕ που ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο στην Αγία Παρασκευή, ενώ λίγο νωρίτερα στους Αμπελόκηπους εξερράγησαν εμπρηστικοί μηχανισμοί με γκαζάκια σε τρία αυτοκίνητα, τα δύο από τα οποία ανήκαν σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

από @ 28/03/2008 5:47 μμ.


Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τους εμπρησμούς

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στους Αμπελοκήπους και στην Αγία Παρασκευή.

Στη 1.15 άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς σε τέσσερα οχήματα του ΟΤΕ που ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο στην Αγία Παρασκευή με αποτέλεσμα αυτά να υποστούν σοβαρές ζημιές.

Δέκα λεπτά νωρίτερα στη διασταύρωση Πανόρμου και Ευρυτανίας στους Αμπελόκηπους εξερράγησαν εμπρηστικοί μηχανισμοί με γκαζάκια σε τρία αυτοκίνητα, τα δύο από τα οποία ανήκαν σε σούπερ μάρκετ και ένα στο φύλακα του καταστήματος, τα οποία επίσης έπαθαν ζημιές.

Μέχρι στιγμής καμία ομάδα δεν ανέλαβε την ευθύνη.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=77053

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License