Δώστε μας τη γνώμη σας

...Για site

.....www.efimerida6.blogspot.com. Είναι σχολική εφημερίδα, κάθε γνώμη δεκτή, ευχαριστώ.

από μεγάλος 03/04/2008 10:58 πμ.


Αυτές οι φωτογραφίες από την παρέλαση που ακριβώς εξυπηρετούν; Το ξέρουμε ότι οι περισσότεροι παίρνουν μέρος στην παρέλαση για να χάσουν λίγο μάθημα. Δεν είναι κακό να θες να χάσεις μάθημα αλλά αν δεν ήταν αυτό κανείς δε θα ήθελε να κάνει παρέλαση.
Αυτό θα πρέπει να γράψετε στην εφημερίδα σας μαζί με το ιστορικό των παρελάσεων που ξεκινάει από ανελεύθερα δικτατορικά καθεστώτα όπως του Χίτλερ και του Μεταξά.
Μετά οι παρελάσεις γίνονται αιτία να εμφανίζονται ρατσιστικές αντιλήψεις σε βάρος σημαιοφόρων που κάποιοι δεν τους βρίσκουν αρκετά έλληνες και διαμαρτύρονται.
Αν θέλετε να γράψετε κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον στην εφημερίδα σας ψάχτε για στοιχεία, κάντε μια συζήτηση για τις παρελάσεις και γράψτε τα αποτελέσματα.

από @.@ 03/04/2008 11:35 πμ.


Φίλε μου δεν είμαι ο δάσκαλος, που μαζί με τα παιδιά αποφασίζουν τι θα μπει. Μακάρι να μπορούσα να επέμβω.

Ευχαριστώ για τη γνώμη σου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License