Αγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ

apo in.gr

Αγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αυτοκίνητο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ πυρπόλησαν άγνωστοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην πλατεία Αττικής. Οι δράστες τοποθέτησαν πανιά και σκουπίδια εμποτισμένα με εύφλεκτο υγρό στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έβαλαν φωτιά. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

από προλετάριος και γω. 12/04/2008 12:01 πμ.


είχαν διπλωματικά αυτοκίνητα και οι σταλινικοί ? Να μου πείς λογικό, τόσα έσοδα από τη μαύρη εργασία τόσων ανασφάλιστων στη τυποεκδοτική κάπου πρέπει να διοχετευθούν. "θα σας πληρώσω τον επόμενο μήνα, διότι βρήκα κάτι βράχια στη πισίνα που σκάβω και δεν μου φτάνουν." τάδε έφη Κανέλλη. Όχι πως είναι από τους ιδεολογικά ταγμένους σταλίνες, αλλά έτσι για να επιβεβαιώνουμε και τα των λα'ι'κών παροιμιών.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License