ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ

Από το 1950 οι άνθρωποι εκεί υφίστανται έναν εγκληματικό εξαναγκασμό στο να αποτελούν τα κατοικίδια ζώα της αυθαίρετης Κινεζικής κατοχής.

Από τότε μέχρι σήμερα μέσα από τις μαζικές διαμαρτυρίες του λαού αυτού ο απολογισμός είναι οι αμέτρητοι νεκροί και οι αγνοούμενοι.

Και πρόσφατα έχουμε τη φυλάκιση του Θιβετιανού ακτιβιστή Χου-Τσι με την κατηγορία του κακουργήματος όχι για κάτι που έπραξε αλλά γι’ αυτό που αντιπροσωπεύει σαν άτομο.

Σε μια εποχή όπου ο αγώνας για την ελευθερία από την ξένη κατοχή και ο ακτιβισμός θεωρούνται κακουργήματα είναι ιερό καθήκον ο ξεσηκωμός και η αναταραχή όλων των ακτιβιστών.

Καλούμε όλους όσους αντιστέκονται ακόμα απέναντι σε μία Truman-Show παγκοσμιοποίηση σε Συγκέντρωση - Πορεία στα Προπύλαια την Πέμπτη 8 Μαίου 2008 με τις σημαίες και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Προορισμός η Κινέζικη Πρεσβεία και στόχος να δοθεί από μέρους όλων των ακτιβιστών το έμρακτο ψήφισμα διαμαρτυρίας που τους αρμόζει.

Αυτή η Πρεσβεία πρέπει να φύγει διότι η ύπαρξη της θίγει και προσβάλλει κάθε ανθρώπινη συνείδηση και αξιοπρέπεια .

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΥ-ΤΣΙ

Κινητοποίηση για το Θιβέτ

Χημείο ‘85

Activebase

Ελευθεριακή Κίνηση Κορίνθου

Υ.Γ. Όσοι μπορούν ας γτιάξουν ένα

Πανό «FREE THIBET»

Αρχεία:

από mao 11/04/2008 5:21 μμ.


 

είναι ακόμη στο Ψυχικό;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License