Ανάληψη ευθύνης για την χθεσινή επίθεση Διοικητικό Πρωτοδικείο στους Αμπελοκήπους.

.

Στις 18 Απριλίου επιτεθήκαμε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο στην περιοχή της Πανόρμου με βαριοπούλες, πέτρες και μπογιές σε ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο Γιώργο-Βούτση Βογιατζή που αυτές τις μέρες εξετάζεται η συνέχιση της προφυλάκισης του για την υπόθεση της ένοπλης ληστείας της Ε.Τ.Ε. στο Γκύζη. Δεν τρέφουμε καμιά αυταπάτη για το ρόλο της δικαιοσύνης σας. Στις στοίβες των δικογραφιών αθροίζονται οι ποινές κάθειρξης και στέρησης της ελευθερίας που τροφοδοτούν το διαρκές έγκλημα της ύπαρξης των φυλακών.

Οι αποφάσεις σας πλήρως συντεταγμένες με τους νόμους των αφεντικών ,καταδικάζουν ανθρώπους που παραβατούν διαπράττοντας «εγκλήματα» που παράγονται στην κοινωνία από το καταπιεστικό σύστημα που ζούμε. Όσο γι’ αυτούς που τολμούν ν’ αναζητήσουν την ελευθερία μέσα από εξεγερτικές πρακτικές η τιμωρία της φυλακής είναι η υπόσχεση που τους πιστώνετε. Ας μην έχετε και εσείς καμία αυταπάτη πως θα εγκαταλείψουμε τους συντρόφους μας. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα τους και πορευόμαστε στην ίδια «εγκληματική» διαδρομή αναζητώντας περάσματα απόδρασης και ελευθερίας απ’ τον κόσμο σας. Λευτεριά στους φυλακισμένους συντόφους μας Γ.Δημητράκη, Β.Μποτζατζή, Μάριο Τσουραπά, Χρυσόστομο Κοντορεβυθάκη.

Αλληλεγγύη σ’ όλους τους κρατούμενους που δεν σκύβουν το κεφάλι. Όλα συνεχίζονται.

 

 

Υ.Γ.:Η ανάληψη ευθύνης που προβλήθηκε από καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης από την ομάδα «Αντικρατική Δράση» είναι ψευδής και λανθασμένη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License