SOS - Ολοι στην Λαρισα!!!

Μπουλντόζες και μπάτσοι έξω απο την Κατάληψη ΙΚΑ!

Σύντροφοι, σήμερα το πρωί όσοι από Λάρισα δεν κοιμηθήκαμε μέσα στην κατάληψη ή είμασταν σε άλλες πόλλες ενημερωθήκαμε ότι απο το πρωί αστυνομία και μπουλντόζες βρίσκονται έξω από το κτίριο του ΙΚΑ. Κανένας από όσους ήταν μεσα δεν σηκώνει το τηλέφωνο και κάποιοι που πέρασαν από έξω είπαν ότι μάλλον τους δέσανε και τους πήγαν στο τμήμα. Είναι ανάγκη τώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, που είναι το μόνο όπλο ενάντια στην κρατική τρομοκρατία. Επικοινωνήσαμε με αρκετά στέκια και θα μας στηρίξουν. Αλλά όσοι μπορείτε, ελάτε τώρα που κάποιοι από μας μπορεί να είναι όμηροι του κράτους, και ένας ελεύθερος χώρος γκρεμίζεται.

                                              NO PASARAN ! ! !

     ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ 19.00 στην Πλατεία Ταχυδρομείου

"Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους,
δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα,
γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους,
ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό,
δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα,
αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ..."

       Μπέρτολ Μπρεχτ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΥΓ: Αν μπορεί η ΣΟ του indymedia να το βάλει πρώτη σελίδα είναι ανάγκη να το δεί ο κόσμος, πρέπει από όλες τις πόλεις να ερθουν να στηρίξουν.

sos

από kapoia 23/04/2008 11:44 πμ.


loipon ta paidia pou itan xtes stin katalipsi tous pirane mesa. den kseroume pou briskontai. h katalipsi einai misogremismenh kai exei mpatsous, mia klouba, asfalites kai mia mple dimoiria eksw. theloume osoi mporoune na rthoune sti larisa. osoi pio polloi mporeite paidia!einai anagkh

από @λληλέγγυος από Αθήνα 23/04/2008 12:19 μμ.


Για να φτάσουμε από Αθήνα αυθημερόν είναι ανέφικτο. Εκείνο που μπορεί να γίνει είναι να βρεθούν σύντροφοι από Βόλο και τις κοντινές περιοχές, να δραστηριοποιηθούν δικηγόροι για τους συντρόφους που κρατούνται και να δρομολογηθεί κάποια κίνηση αλληλεγγύης, μάλλον μετά τις γιορτές. Οσο μπορούν οι σύντροφοι από την κατάληψη να μας κρατούν ενήμερους.

από SOS 23/04/2008 12:21 μμ.


Όσοι σύντροφοι από ΙΚΑ είναι Αθήνα θα κατέβουν με το τρένο που φεύγει στις 2 το μεσημερι, απ'όσο ξέρω τουλάχιστον. Όσοι Αθηναίοι ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε τσεκαρετε το και ελάτε, προλαβαίνετε. Ας τους δείξουμε τι σημαίνει αλληλεγγυη.

από Π 23/04/2008 12:27 μμ.


Στη βράση κολλάει το σίδερο, μετά τις γιορτές θα ξεχαστεί το ζήτημα στην πόλη, ενώ σήμερα πιστεύω θα υπάρξει στήριξη. Την προηγούμενη βδομάδα έγιναν παρεμβάσεις, κατάληψη στο ράδιο, μικροφονικές, σύνολο μοιράστοικαν καμια 5000 φυλλάδια. Και η γειτονιά εξ αρχής μας στήριζε. Πάμε τώρα το απόγευμα, μετά θα ξεχαστεί και θα 'ναι αργά. Και νομίζω ότι προλαβαίνετε.  

από σύντροφοι-ισες 23/04/2008 1:54 μμ.


Οι σύντροφοι/ισες αυτη την στιγμή περνάν από εισαγγελέα. Το κατηγορητήριο είναι διατάραξη κοινής ειρήνης-παρεμπόδιση λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας. Οι μπάτσοι αρχικά στηρίχτηκαν στην μήνυση της διευθύντριας του ΙΚΑ, η οποία μετά την εκκένωση αποσύρθηκε...

αυτή τη στιγμή είναι μέσα 7 άτομα και υπάρχει κόσμος έξω άπό το δικαστικό της Λάρισας, ως ένδειξη αλληλεγγύης.

Η μεταγωγή έγινε σε κλίμα τρομοκρατίας, χειροπέδες, μπάτσοι, ασφαλίτες και ο μικροαστός να πίνει καφέ στην πλατεία...

Η πράξη εκκένωσης και κατεδάφισης ( της πρόσοψης του κτριρίου ) αποτελεί μια προσπάθεια καταστολής του αγώνα για ατομικής και συλλογικής ελευθερίας.

Η αλληλεγγύη ως προς την κατάληψη ΙΚΑ, αλλά και των διωκώμενων είναι έμπρακτη αντίσταση στον άγριο κατασταλτικό και ιδεολογικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει το κράτος στα αγωνιζόμενα κομμάτια και στις καταλήψεις.

ΣΥΓΚΝΤΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ 6:30 Μ.Μ.

 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ! 

από katalipsi 23/04/2008 2:44 μμ.


post image
foto apo katalipsi

Εικόνες:

από @ 23/04/2008 4:08 μμ.


άφησαν τους συλληφθέντες ελεύθερους μόλις

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License