17 συνδικαλιστές δολοφονήθηκαν στην Κολομβία.

Το πρώτο τρίμηνο του 2008, 17 συνδικαλιστές δολοφονήθηκαν στην Κολομβία.

Το πρώτο τρίμηνο του 2008, 17 συνδικαλιστές δολοφονήθηκαν στην Κολομβία. Απεμπολώντας κάθε ευθύνη, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι «κανένας τους δεν είχε δεχθεί απειλές, δεν βρισκόταν σε συλλογικές διαπραγματεύσεις με τους εργοδότες του ούτε αντιμετώπιζε εχθρικές συνθήκες στον τόπο δουλειάς του».

*Σε μια χώρα όπου οι συνδικαλιστές μπαίνουν συχνά σε ειδικό πρόγραμμα προστασίας, η κυβέρνηση διατείνεται ότι συμπτωματικά και οι 17 είχαν προσωπικές διαφορές με κάποιους που αποφάσισαν να τους καθαρίσουν!


Χρ. Π.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License