Ενημερωση απο τη δικη των 7

Παρασκευη 16 Μαη

Χτες Παρασκευη 16 Μάη συνεχιστηκε η δίκη των 7 κατηγορουμενων για τις διαδηλώσεις του Ιουνη 2003 εναντια στη συνοδο της εε, με τις απολογίες των κατηγορουμένων. Ένας εκ των κατηγορουμενων δηλωσε πως συμμετειχε στην πορεια ως αναρχικός,  και αρνηθηκε να απαντήσει στις ερωτησεις του δικαστηριου, ασκώντας το δικαιωμα της σιωπής.
Κατα τα άλλα, η δικη κυλησε κανονικα με τους υπολοιπους κατηγορουμενους να απολογουνται αναλυτικα γυρω απο το ζήτημα της συλληψης τους (τροπος, ωρα, ξυλοδαρμοι κλπ.)

Η δικη συνεχιζεται την Τεταρτη 21 Μαη με τις προτασεις της εισαγγελεα και τις αγορευσεις των συνηγορων. Η παρουσία των συντροφων της πολης στο δικαστηριο ειδικά τωρα που η δικη πλησιαζει προς το τέλος της είναι επιβεβλημενη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License