Ηγέτιδα του αντάρτικου στην Κολομβία (FARC) παραδίδετε στην αστυνομία

.......

Μία από τις βασικές ηγετικές μορφές του Κολομβιανού αντάρτικου ( FARC) παραδόθηκε χθες Κυριακή στην Κολομβιανή αστυνομία.

Η Nelly Avila Moreno  γνωστή και σαν  Katrina παραδόθηκε μαζί με τον συναγωνιστή της Michin σε άθλια κατάσταση καταπονημένη από τις κακουχίες και την πείνα.

Η Moreno διοικούσε το « Μέτωπο 47» του αντάρτικου. Ήταν η πιο υψηλόβαθμη γυναίκα στην στρατιωτική ιεραρχία των FARC και κατηγορείτε εκτός των άλλων για μια σειρά εκτελέσεις και απαγωγές.

H Moreno ήταν επικηρυγμένη για 800.000 δολάρια και ανέλαβε την διοίκηση του Βορειοανατολικού μετώπου στην Κολομβία μετά από την προδοτική δολοφονία του τότε ηγέτη Ivan Rios  τον περασμένο Μαρτιο από ένα σωματοφύλακά του σε αντάλλαγμα το 1.000.000 δολάρια της επικήρυξης του

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License