Αγωνία στην Καλλιθέα για να φύγει κεραία δίπλα από δημοτικό

Έντονα κρούσματα ρινορραγίας (άνοιγμα της μύτης) ανάμεσα στους μικρούς μαθητές

Απέναντι από 8ο Δημοτικό σχολείο Επαμεινώνδα 74 και Ποσειδώνος στις Τζιτζιφιές λειτουργεί παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας. Σε μέτρηση που έκανε επιστήμονας, η κεραία βρέθηκε να εκπέμπει σε πολύ υψηλές τιμές. Το πραγματικά τραγικό αλλά και εξοργιστικό και είναι ότι υπάρχουν πολλά κρούσματα ρινορραγίας (άνοιγμα της μύτης) ανάμεσα στους μικρούς μαθητές. Αυτό είναι ένα από τα κλασικά συμπτώματα της (θερμικής) επίδρασης της ακτινοβολίας στον άνθρωπο και ειδικά στα μικρά παιδιά. Δείτε σχετικό άρθρο από τους Sunday Times του Λονδίνου (μεταφρασμένο).

Από αυτό το αίμα των παιδιών βγάζει τα κέρδη της η εταιρία κινητής που έχει εγκαταστήσει την παράνομη κεραία, από αυτό το αίμα βγάζει τα 10.000 ευρώ το χρόνο η «κυρία» που έχει βάλει την κεραία στην ταράτσα της, ενάντια στη θέληση όλων των άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας, που πια δεν της λένε ούτε καλημέρα. Είναι στιγμές που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα και την αηδία.

Μετά από πολύ επίμονη πίεση των γονιών, ο δήμαρχος κ. Ασκούνης δήλωσε ότι θα κατεβάσει την κεραία. Αυτό θα γίνει όπως είπε μέσα στο Μάιο. Όμως υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες από όσους ξέρουν τα πράγματα της Καλλιθέας για το αν ο δήμαρχος θα το κάνει. Περιμένουμε και ελπίζουμε. Θα ενημερώσουμε σχετικά…

Διαβάστε:

Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας antikeraia.gr Κατάλογος με όλες τις "νόμιμες" κεραίες στο δήμο Αθηναίων 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License