ΚΟΖΑΝΗ - ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΑΤ - ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Κοζάνη - Τ Ω Ρ Α

Πριν από μια ώρα:

Την ώρα που έφεραν τους 6 συλληφθέντες στα δικαστήρια Κοζάνης, οι κάτοικοι κάνανε ντου στο γκαράζ και συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με τους μπάτσους. Οι μπάτσοι δεν μπορούσαν να κλείσουν την γκαραζόπορτα και οπισθοχωρούσαν υπ το βάρος της δυναμικής ,των κατοίκων. Και τότε οι μπάτσοι ψεκάσανε με σπρέι χειρός. Επικράτησε μεγάλη ένταση.

Ταυτόχρονα, στο χώρο που ήταν το μπλόκο κοντά στο χωριό, τα ΜΑΤ (8 Διμοιρίες) επιτέθηκαν στους κατοίκους κάνοντας 2 συλλήψεις και σπάζοντας ένα χέρι.

Πριν από λίγο οι 6 αφέθηκαν με ρητή δικάσημο για Σεπτέμβρη.

Τώρα γίνετε πορεία από τα Δικαστήρια προς το Α.Τ Κοζάνης, όπου κρατούνται οι 2 συλληφθέντες.

Όποιος είναι κοντά στην περιοχή και μπορεί ας έρθει.

Ίσως όλα αυτά είναι μόνο η αρχή....Το ιστορικό του πρωινού:

Με τα ΜΑΤ έληξε η κατάληψη του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου
Έξι άτομα συνελήφθησαν
Έξι άτομα, μέλη του Συλλόγου για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ανάπτυξη της περιοχής Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου συνελήφθησαν σήμερα από τις δυνάμεις της Αστυνομίας στον χώρο της κατάληψης των ταινιοδρόμων μεταφοράς τέφρας και λιγνίτη του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.

Η επιχείρηση απομάκρυνσης έγινε μετά τις 5 τα ξημερώματα οπότε και ζητήθηκε σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας να αποχωρήσουν οι παρευρισκόμενοι. Παρουσία εισαγγελέα και χωρίς να προβάλλουν αντίσταση συνελήφθησαν, έξι άτομα αφού αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τον χώρο για να επιτραπεί η λειτουργία των ταινιοδρόμων σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας. Στην περιοχή σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ από πλευράς της ΔΕΗ ξεκίνησαν ήδη τεχνικοί έλεγχοι των ταινιοδρόμων για να ξεκινήσει η λειτουργία τους.Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License