ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ – ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Η ΥΠΟΘΕΣΗ Β. ΜΠΟΤΖΑΤΖΗ

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ &

Η ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

διοργανώνουν

ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ με τους:

§Κ. ΜΑΖΟΚΟΠΟ

§Κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ

§Ν. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Την Τετάρτη 4/6/08 στις 7:30 στο Παν. Μακεδονίας

Στις 25 Νοεμβρίου 2007 συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο αναρχικός Βαγγέλης Μποτζατζής κατηγορούμενος για τη διάπραξη εμπρησμών αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, τράπεζας και πάρκινγκ της ΔΕΗ. Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τις επόμενες δύο μέρες εξαπέλυσε πογκρόμ σε σπίτια και στέκια αναρχικών και αντιεξουσιαστών, με εκφοβιστικές προσαγωγές και κρατήσεις, αποδίδοντας τις ίδιες κατηγορίες με τον Μποτζατζή σε τρία ακόμα άτομα, τα οποία –για προφανείς λόγους- δεν παρουσιάστηκαν στις αρχές.

Καθώς πλέον τα «στοιχεία» της αστυνομίας σε βάρος του Μποτζατζή είναι εξόφθαλμα ανεπαρκή και εναντίον των υπόλοιπων τριών παντελώς ανύπαρκτα, είναι απολύτως αναγκαίες η άμεση αποφυλάκιση του πρώτου και η παύση της δίωξης των τριών. Κανένας νομικισμός ή δικονομική ακροβασία δεν είναι δυνατόν να αποκρύψουν την αστυνομική σκοπιμότητα και τη δικαστική διόγκωση (τρομονόμος!) της υπόθεσης.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Β. ΜΠΟΤΖΑΤΖΗ!

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ!

Να μην επιτρέψουμε τη «διάχυση» της χρήσης του τρομονόμου σε βάρος κινημάτων και αγωνιστών, να αγωνιστούμε για την κατάργησή του!


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License