Το πρωί εμφανίστηκαν με τσαμπουκά φασίστες του ΛΑ.ΟΣ για αφισοκόλληση στο Πάντειο. Όταν έγιναν αντιληπτοί διάφορος κόσμος αντέδρασε και τους απώθησε δυναμικά, εκείνοι άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα του τύπου «λα.ος-στρατός-εθνικισμός» οπότε και κυνηγήθηκαν όπως άρμοζε στην περίπτωση μέχρι τη Συγγρού.

Κανένας φασίστας, ποτέ και πουθενά

από καλο το χτυπημα 05/06/2008 3:17 πμ.


Δολοφονική επίθεση με ξύλα, ρόπαλα και πέτρες πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 3 περίπου το μεσημέρι στην Πάντειο, από ακροαριστερούς, εναντίον ομάδας φοιτητών της ΝΕΟΣ .. Τουλάχιστον δύο οι τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και ο Πρόεδρος της Νεολαίας του Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιάννης Παναγιωτακόπουλος.

από κοκκινόμαυρος χμερ 05/06/2008 2:04 μμ.


Το Λαος για να κάνει αβάντα στον καραμανλη και να προβοκάρει εμφανίστηκε στην πάντειο .ψιλοπροκάλεσε κ άφυγε κακήν κακώς έπειτα απο μερικές ψιλές που εισέπραξε.Θέλει προσοχή καοι επαγρύπνηση στην πάντειο γιατί μπορεί να εμφανιστούν πιο ορίτζιναλ κ άγριοι φασίστες απο αυτούς για ρεβάνς.

Όσο για τον αρχηγό της νεολαίας του λαος (κ πρώην του ελληνικού μετώπου) προσπαθεί να αρπάξει καμμία για να το παίξει αγωνιστής .Οι ακροδεξιοί έχουν λυσσάξει με τα πανεπιστήμια γιατί είναι ο μόνος χώρος που δεν μπορούν να αλωνίζουν.Τώρα πια έχουν κόμμα του 3,5 τα εκατό,κανάλι,πολλές εκδόσεις κ το ιντερνετ είναι τίγκα απο δαύτους.Στον δρόμο όμως ....... σκούρα τα πράγματα.Για αυτό λυσσάνε ενάντια στον αντεξουσιαστικό χώρο κ στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

απο κοντά βέβαια κ η πατριωτική αριστερά(ρεσάλτο κλπ) που βρίζουν χυδαία τους αγωνιζόμενους απο τα έντυπά τους κ τα μπλογκς τους(ιδιαίτερα η κόκκινη πιπεριά του γνωστού πρώην αριστερού μεγαλοαθλητικογράφου)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License