ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Σημερα στις 13:30 απαλλοτριωθηκαν ειδη πρωτης αναγκης σε 2 σουπερ μαρκετ(Βεροπουλος και DIA )και μοιραστηκαν στη λαικη της Μ. Βοδα. Ακολουθει το κειμενο που μοιραστηκε στο Βεροπουλο.

Χιλιάδες σουπερμάρκετ γεμάτα πράγματα, γιατί δεν τα βουτάμε για τα γεράματα! -Ν. Ασιμος

Επιτέλους! Οι μεγαλοκαρχαρίες των σούπερ μάρκετ και των εταιρειών τροφίμων παγωσαν τις τιμές των προϊόντων τους! Κάποιοι μάλιστα φάνηκαν πιο γαλαντόμοι και μειώσαν τις τιμές τους, προκειμένου να αυξηθεί η "αγοραστική δύναμη" των καταναλωτών. Με πιο απλά λόγια: να κονομάνε περισσότερα! Επειδή ξέρουμε ότι κανένας δεν παίρνει στα σοβαρά όλες αυτές τις μπούρδες για δήθεν μειώσεις τιμών, εφαρμόζουμε και πάλι στην πράξη, την δική μας "δέσμη μέτρων" κατά της ακρίβειας, με απαλλοτρίωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης από μεγάλο σουπερ μάρκετ. Υ.Γ. Όσον αφορά τα καλυμμένα μας πρόσωπα, έχουμε να πούμε τα εξής: Κατανοώντας πως η κοινωνία είναι ακόμα ανέτοιμη και αμήχανη να αφουγκρασεί και να στηρίξει τέτοια γεγονότα, κρίνουμε σκόπιμο να πάρουμε τα στοιχειώδη μέτρα για την ασφάλειά μας, απέναντι στα συστήματα ασφαλείας και τους μηχανισμούς καταστολής, προκειμένου να συνεχίσουμε να ζούμε και να δρούμε ελεύθεροι. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΜΑΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ .

Οργισμένοι αναρχικοί ενάντια στην ακρίβεια
 

από ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!! 14/06/2008 3:27 μμ.


30-40 ΑΤΟΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ "ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ" ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΓΑΛΑΤΑ, ΚΑΦΕΔΕΣ, ΤΥΡΙΑ, ΧΥΜΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ), ΦΥΓΑΝΕ (ΦΥΣΙΚΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ, ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ/ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΕΦΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ. ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ

από video? 15/06/2008 2:33 πμ.


παίζει βίντεο?

Το MEGA και το ALTER το σχολίασαν θετικά,

ειδικά στο ALTER μίλαγε ένας θεός που έλεγε "τα παιδιά πήραν από αυτούς που είχαν, και έδωσαν σε αυτούς που δεν είχαν" -με φοβερό στύλ!

ενώ το ALPHA αρνητικά..

Υ.Γ. όποιος βρεί ας ανεβάσει...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License