Επαναληπτικές Κοσμητορικές Εκλογές + Προεδρικές Χημικού - Ηράκελιο Κρήτης

Οι πρώτες εκλογές έσπασαν στις 22 Μάη. Οι εξ αναβολής ήταν για χθες. ΣΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ!

Οι χθεσινές κοσμητορικές δεν έσπασαν ποτέ γιατί η συγκροτημένη ΔΑΠ όταν μπήκαμε να πάρουμε τις κάλπες παρατάχθηκε μπροστά τους.

Με πιο πολύ κόσμο σήμερα(13 άτομα) πήγαμε να τις πάρουμε και την στιγμή που τις τραβάγαμε αφηνιασμένο μέλος της εφορευτικής(ο μόνος καθηγητής που ενήργησε βίαια) φώναξε "οι κάλπες είναι του Δήμου και δεν μπορείτε να τις πάρετε!" και ακολούθως βάρεσε τις κάλπες διαδοχικά σε σημείο που έσπασαν στο πάνω μέρος της σχισμής. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΜΠΑΛΩΣΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ!!!

Μετά από αυτό το μπλοκ της ΔΑΠ κατέφθασε και βοηθούσε όσο ...μπορούσε με αποτέλεσμα να βγούμε έξω όσοι συναγωνιστές είμασταν εκεί ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ...ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΝΙΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ.

Το θετικό είναι ότι την ίδια ώρα έσπαγαν οι Προεδρικές του Χημικού!!!

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΤΙΣ 11π.μ.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License