Ζαπατίστας: Δεν παραδινόμαστε! Δεν υποχωρούμε! Δεν ξεπουλιόμαστε!

Εκδήλωση-ενημέρωση για τις ζαπατιστικές κοινότητες στη villa Amalias, με τη συμμετοχή μελών της Διεθνούς Επιτροπής Πολιτών για την Παρατήρηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CCIODH) και της ομάδας Reus από την Καταλωνία.

post image

Είμαστε εδώ! ¡Estamos aqui!

Δεν παραδινόμαστε! Δεν ξεπουλιόμαστε! Δεν υποχωρούμε!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Σάββατο 28 Ιούνη, 8.00 μ.μ., villa Amalias

Προβολή για την κατάσταση στις εξεγερμένες ζαπατιστικές κοινότητες, τους πολιτικούς κρατούμενους της Τσιάπας, του Ατένκο και της Οαχάκα.

Ενημέρωση από μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Πολιτών για την Παρατήρηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CCIODH) και της ομάδας Reus από την Καταλωνία.

Αλληλεγγύη στουςεξεγερμένους Ζαπατίστας!

¡Solidaridad con l@s rebeldes Zapatistas!

 

Αλληλέγγυες/οι από τον αναρχικό, αντιεξουσιαστικό και ελευθεριακό χώρο

e-mail: solidaridadzapatist@gmail.com

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License