Συνεχίζονται οι έφοδοι φοιτητών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς σε πανεπιστημιακές σχολές που προσπαθούν να διεξαγάγουν εκλογές στη Θεσσαλονίκη. Χθες, άρπαξαν τις κάλπες από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε κανονικά στις 9 το πρωί και συνεχιζόταν κανονικά για περίπου δύο ώρες. Λίγο πριν από τις 11 όμως, ομάδα αποτελούμενη από περίπου 30 φοιτητές εισέβαλε στο αμφιθέατρο όπου γινόταν η ψηφοφορία, άρπαξε τις κάλπες και σκόρπισε όλα τα ψηφοδέλτια, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η διαδικασία και με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής ν' αναβληθούν οι εκλογές. Από την άλλη, δεν χρειάστηκε καμιά παρέμβαση από κάποια παράταξη φοιτητών ώστε να αναβληθούν οι εκλογές στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής του ΑΠΘ. Με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης, οι εκλογές ανεστάλησαν, καθώς δεν υπήρξε ούτε μία υποψηφιότητα. Με τον τρόπο αυτό οι καθηγητές αντιδρούν στον νέο νόμο πλαίσιο για τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/06/2008

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License