Λάρισα-επίθεση στα γραφεία του ΛΑΟΣ

Επίθεση με αυγά στα γραφεία του ΛΑΟΣ μια πρώτη ενέργεια-έπεται συνέχεια του αντιφασιστικού & ελευθεριακού αγώνα.

Σήμερα, 7 Αυγούστου 2008 αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επιθεση στα γραφεία του φασιστικού κόμματος ΛΑΟΣ. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο που έχουν αυξηθεί ραγδαία οι επιθέσεις εθνικιστών ενάντια σε συντρόφους αγωνιστές και μετανάστες, και το κόμμα του Καρατζαφύρερ προσφέρει κάλυψη μέσω της τηλεόρασης και όλων των μέσων.
Ενδεικτικά:
Στην αντισυγκέντρωση στις 2 φλεβάρη ενάντια στην ρατσιστική ομάδα της Χρυσής Αυγής, και όταν οι φασίστες επιτέθηκαν με μαχαίρια ενάντια σε διαδηλωτές, το Τυλεάστυ μιλούσε για υπερασπιστές της "πατρίδας"(χρυσή αυγή) και για κουκουλοφόρους ταραξίες(αντιεξουσιαστές & αριστεροί αλληλέγγυοι).
Με αυτόν τον τρόπο είναι συνένοχοι και στις δράσεις φασιστικών οργανώσεων ενάντια σε ομοφυλοφίλους(Athens Pride) μετανάστες και ελευθεριακούς χώρους. Διότι το ΛΑΟΣ τέθηκε ενάντια στους ομοφυλόφιλους επειδή "απειλούν" τις αξίες της οικογένειας και της θρησκείας.Είναι συνεχώς εναντίον των μεταναστών οι οποίοι καθημερινά φτήνουν αίμα για να επηζήσουν στη βίαιη πραγματικότητα του καπιταλιστικού κόσμου, υποστηρ'ιζοντας τις απελάσεις με πρότυπο τον Μπερλουσκόνι και τον Σαρκοζί.
Εκτός από αυτά, συνεργούν στις επιθέσεις ενάντια στις καταλήψεις και τους ελευθεριακούς χώρους. Την στιγμή που μαχαιροβγάλτες χτυπούν ανελέητα(Βίλλα Αμαλλίας, κτήμα Πραποπούλου, στέκι Αντίπνοια κλπ) αυτοί περιορίζονται στο να κατηγορούν χωρίς όρια τον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό χώρο ως προβοκάτορες της "Νέας Τάξης" και των ΗΠΑ. Δεν καταδίκασαν ανοικτά καμία ρατσιστική επίθεση, ενώ καλλιεργούν αυτόν τον ρατσισμό στους νεολαίους τους, και συγκαλύπτουν κάθε επίθεση της ΕΛΑΣ σε μετανάστες και φοιτητές.
Η δράση των φασιστών φυσικά και δεν είναι μόνο όλα αυτά που περιγράψαμε, την βιώνουμε καθημερινά, και θα έπαιρνε ολόκληρους τόμους να την αναλύσουμε. Ως συμβολική πράξη επιτεθήκαμε με τα αυγά, που είναι απλά μια αρχή του αντιφασιστικού και ελευθεριακού αγώνα στην Λάρισα.
Ο αγώνας για μία κοινωνία που βασίζεται στον ελευθεριακό κομμουνισμό και την αυτονομία, είναι και αγώνας ενάντια σε κάθε εχθρό της ελευθερίας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλους τους εργάτες ανεξαρτήτως έθνους και ιδεολογίας, που δέχονται τα πυρά του κράτους και των παρακρατικών καθαρμάτων.
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ
                                                       Ελευθεριακοί Αγωνιστές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License