ΜΒΑTΣΟΙ ΓΟUΡΟUΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ .... παλι τα κολοκαναλα δεν εδιχαν τιποτα ...ΜΒΑTΣΟΙ TV ΝΕΟΝΑΖΟΙ ΟΛΑ TΑ ΛΑTΗΑΡΜΑTΑ ΔΟUΛΕVΟUΝΕ ΜΑΖΟΙ

Αρχεία:

από Λευκίμμη 14/08/2008 1:19 πμ.


Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτό το βίντεο δεν δείχνει τίποτα απ όσα πραγματικά έγιναν.
Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της επίθεσης (επίθεση από 20-25 άτομα με μαντήλια και κουκούλες) δεν δίστασαν να βγάλουν πιστόλι και να πυροβολήσουν στον αέρα αρκετές φορές μέσα από το ΑΤ. Ένας ακόμα πιο έξυπνος αστυνομικός δεν δίστασε ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ., πιστεύοντας οτι με αυτόν τον τρόπο εκτελεί τα καθήκοντά του! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
Στην απέναντι μεριά  (απέναντι από ΑΤ - μεσολαβεί ποτάμι με πλάτος 9-10 μετρα) υπήρχαν 100-150 άτομα όπου μικρό ποσοστό από αυτά εξαπέλυαν πέτρες - τασάκια - μπύρες κ ότι έβρισκαν κυριολεκτικά μπροστά τους. Ο πετροπόλεμος κράτησε περίπου 15 λεπτά (μπορεί να κάνω και λάθος) και μετά ακολούθησε κυνηγητό στα στενά της Λευκίμμης.
Οι δυμηρίες ήταν 3-4.
Τουλάχιστον 2 φορές τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα μέσα στο χωριό.  Απο μακρυά επάνω απ την περιοχή (Ποτάμι) φαινόταν ένα πράγμα θολό σαν νέφος και αν κοιτούσες λίγο παρακάτω ο ουρανός ήταν ξάστερος - έντονο μπλε.
Η περιοχή "Ποτάμι" (το σημείο το οποίο δείχνει το βίντεο) μέχρι το πρωί ήταν κυριολεκτικά υπό κατοχή. ΜΑΤατζήδες στους δρόμους να εκφοβίζουν τον λαό. Όλοι είχαν κλειστεί στα σπίτια τους.

Θύμιζε Κατοχή και Πόλεμο!

(στην φωτό βλέπετε την περιοχή "Ποτάμι". Στα αριστερά βρίσκετε το ΑΤ. Πάνω στην γέφυρα οι κάτοικοι ήταν αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ μετά τον πετροπόλεμο στο ΑΤ)
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License