Στις 1-8 στα γραφεία της Εισαγγελείας της αστυνομίας και στις 16-8 στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Λ. Μακαρίου, πραγματοποιήσαμε εμπρηστικές επιθέσεις.
Με αυτό το διπλό χτύπημα ξαναφέρνουμε την αντικρατική δράση στο προσκήνιο.
Σχετικά με το πιο πρόσφατο χτύπημα: ο στόχος βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, λίγα μόλις μέτρα από τον αστυνομικό σταθμό Λυκαββητού με συχνές αστυνομικές περιοπολίες, έντονο φωτισμό και με υπερσύγχρονα μέσα παρακολούθησης. Τίποτα από αυτά, όμως, δεν στάθηκε εμπόδιο στην απόφαση μας για επίθεση και όυτε θα σταθούν στο μέλλον.
Το σύστημα καταστολής και επιτήρησης, κομμάτι αδιαίρετο, του κρατικού μηχανισμού αλλά και κάθε σύμβολο του καπιταλισμού θα αποτελούν διαρκώς τους στόχους των επιθέσεων μας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον Βαγγέλη Μποτζατζή που βρίσκεται προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για εμπρηστικές επιθέσεις σε κρατικούς-καπιταλιστικούς στόχους και στους 3 διωκόμενους για την ίδια υπόθεση.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε όλους τους φυλακισμένους επαναστάτες

Ομάδα ΔΚΦ 125

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License