ΑΦΙΣΣΑ - ΙΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ!

post image

ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ!

 Οι ρασοφόροι επενδυτές της μονής βατοπεδίου δεν χόρτασαν με τα συνήθη υπερκέρδη τους από τα κομποσκοίνια και τις εικόνες κι επιχείρησαν το κόλπο grosso: Να βάλουνε χέρι στη Λίμνη Βιστωνίδα. Οι ίδιοι που κερδίζουν κοπάδια οπαδών με τις μεταφυσικές θεωρίες τους για τη μετά θάνατον ζωή αποδεικνύονται ικανοί για τις πιο ορθολογικές μπίζνες στην προ θάνατον ζωή.

 Πρόκειται για τη σταγόνα που έκανε να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής μας για την αμύθητη περιουσία αυτής της εταιρίας, που έστησαν οι αχόρταγοι έμποροι της πίστης, της εκκλησίας, δεύτερου μεγαλύτερου ιδιοκτήτη δασικών εκτάσεων μετά το κράτος, δεύτερου μεγαλύτερου ιδιοκτήτη ακινήτων μετά την εθνική τράπεζα με τα μοναδικά και ακλόνητα προνόμια…>>>

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το απίστευτο επιχείρημα ότι όλη η ελλάδα είναι τσιφλίκι τους και το κράτος τους έχει στερήσει το 96% (!) της ιδιοκτησίας τους, οι παπάδες και οι δεσποτάδες απαιτούν να πληρώνονται από τα λεφτά όλων…>>>

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

 Εκμεταλλευόμενοι τα αρχέγονα ερωτήματα του ανθρώπου για το θάνατο, πουλάνε ελπίδα και βγάζουν χρήματα. Παγκάρια, τάματα, γάμοι, βαφτίσεις αποπερατώσεις ναών, ψυχοσάββατα και αγιασμοί, συμπληρώνουν το θησαυρισμό των ληστών με τα μαύρα…>>>

ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ ΘΥΜΑΤΩΝ

 ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ, ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ, ΠΟΥ’ΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΕΡΒΟΛΙ

Η μπόχα της θρησκείας είναι η μυρωδιά των ναών της εξουσίας: η παναγιά κι ο χριστός πάνω από τα κεφάλια δικαστών, των αστυνομικών, των δεσμοφυλάκων, των εφοριακών. Θεός και κράτος, χέρι-χέρι, καταπνίγουν την ανθρώπινη ελευθερία. Ο σκοταδισμός καλύπτει τα πάντα, μας προκαλεί ασφυξία. Η θεσσαλονίκη του άνθιμου, του ψωμιάδη, του παπαθεμελή και του ζουράρι, μας φοβίζει.

ΝΑ ΚΗΔΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΦΙΑ!

Εικόνες:

από @σχετος 26/09/2008 8:03 μμ.


Οποτε η Φαμπρικα Υφανετ αποφασίζει να μιλίσει για τη ρασοφορεμένη τρομοκρατία, το κάνει με πολύ καλό τρόπο.(Οχι οτι υστερουν οι αλλες τους αφίσες).
Μπραβο ρε παλικάρια μαζί σας!

από vasilhs 27/09/2008 9:41 μμ.


na pane sto agiristo oloi oi papades na psofisoun ta koproskula
forologish ths ekklhsias k ta lefta ston lao
thanatos stous tragous ths xwras

από Παπα-Τσάκαλος 27/09/2008 10:34 μμ.


Τα λεφτά που έχει η εκκλησία της τα δίνουν οι πιστοί. Μετά θάνατο της γράφουν και κανένα ακίνητο και έτσι πολλαπλασιάζεται η ακίνητη περιουσία της δια μέσου των αιώνων.

Οσο υπάρχουν πιστοί θα έχει δύναμη και περιουσία η εκκλησία.

Πείστε τους πιστούς να ΜΗΝ δίνουν.

από Ε.Δ.Ε. 28/09/2008 11:13 πμ.


Παπα-Τσάκαλε,

οι πιστοί δεν δίνουν χωρίς αντάλλαγμα.

ελπίζουν σε μια καλή θέση στον παράδεισο, τα κουτοπόνηρα γεροντάκια

σε μια καλή θέση στη κοινωνία τα πονηρά λαμόγια, πως θα κερδίσουν μια εγολαβία, μια θέση μια μίζα, μια εκλογιμη θέση τα λαμόγια της βουλής;

Αλλά, Αλλά,

διαβάζοντας την επιστολή των ηγουμένων του Α.Ο. προς τον πρόεδρο της βουλής ένα πράγμα μου εκανε εντύπωση.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΒΡΩΜΙΑ, ΑΡΠΑΓΗ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΚΕΙ.

Ο υπουργός Παυλόπουλος δεν θα λαβει μετρα, δεν θα διαταξει ΕΔΕ δεν θα μεταθεσει κανενα απο τα κοπρόσκυλά του στο Α.Ο.

Ρωτάω
«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΦΕΚ ΑΕ ΕΠΕ τ. 7020/2002 (μέτοχος η Εκκλησία Ελλάδος Α.Ε., πρώτος Πρόεδρος ο Παντελεήμων Αττικής)

καταστατικός σκοπός της είναι η διαχείριση πόρων από τα Ευρωπαϊκά πλαίσια στηρίξεως και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών (εταιρεία συμβούλων-μελετητική) σε αναδόχους δημοσίων έργων, μελετών, υπηρεσιών

«ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΕ / MEDIA ECCLESIASTICA AE» ΦΕΚ ΑΕ ΕΠΕ 274/2004 (μέτοχος βλ. παραπάνω)

σκοπός : η υλοποίηση ενεργειών για την υποστήριξη των «επικοινωνιακών αναγκών της Εκκλησίας της Ελλάδος» (πρώτος πρόεδρος Δ.Σ. ο Άγιος Θεσσαλιώτιδος Θεόκλητος Κουμ.)

«METOXI ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ -ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ» ΦΕΚ ΑΕ ΕΠΕ 8345/2003(μέτοχος Ι.Μ.Καλαβρύτων)

σκοπός: η ίδρυση συνεδριακών κέντρων, τουριστικών επιχειρήσεων, η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Κοινοτικά Προγράμματα Στήριξης, και η ίδρυση και εκμετάλλευση «συναφών επιχειρήσεων»

«ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ή «Ε.Α. ΠΑ.Ξ. Α.Ε.» ΦΕΚ ΑΕ ΕΠΕ 2098/2006 (Ι.Μ.Ξάνθης, Πρόεδρος Δ.Σ. ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων)

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ΠΙ ΜΙ ΣΙ ΠΑΡΚΙΓΚ ΑΕ» ΦΕΚ ΑΕ ΕΠΕ 9024/2002 (Πρόεδρος Δ.Σ. ο Άγιος Γρεβενών Σέργιος)

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, μέλος ΔΣ ο Άγιος Ιωαννίνων Θεόκλητος (ΦΕΚ ΑΕ ΕΠΕ 3885/2002)

Απο το 1998 μέχρι σήμερα (τελευταία δεκαετία) έχουμε επίσης 34 προερικά διατάγματα που ιδρύουν καινούργια μοναστήρια.

από λεφτ 01/10/2008 6:17 μμ.


Τι σας έχει πιάσει και βγάζεται αφίσες-εφημερίδες δρόμου με γραμματάκια ψείρες δεν μπορώ να κτλβ...
Εάν βάζατε πιό μεγάλα γράμματα και μπορούσαμε να τα διαβάσουμε δίχως μεγενθυτικό φακό ,θα σας χαλούσε ;;;
Τεσπα, είστε οι μόνοι που καταπιαστήκατε με το βρωμοπαπαδαριό οπότε μπράβο σας..

ενας πρώην πιστός...
Παπατσάκαλε, όταν το ποιμνίο χειμάζεται, οι πνευματικοί ταγοί ας μην ασχολούνται με τις οφσορ και ας ανοίξουν κανα σεντούκι γιά τους αναξιοπαθούντες...
Λαμόγια που πήγατε να πάρετε την γη που εδωσε ο βενιζέλος στους πρόσφηγες..
Αργυρώνητοι..

από SUG 01/10/2008 6:25 μμ.


Ειναι συγκεκριμενης αισθητικης η αφισσα...εκκλησιασιτκης

Αρα καλως την καναν οπως την καναν. Θυμιζει κηδειοχαρτο και γενικοτερα οτιδηποτε βγαινει απο παπαδαριο που εχει αυτες τις δυσαναλογιες και φυσικα γραμματοσειρες

Το κειμενο δεν ειναι εφημεριδα. Για κατι αλλα δηλαδη τι να πουμε. Που ειναι αφισες με προκυρηξη-αμαλυση δυο σε ενα

Εχει ερθει αθηνα η αφισα ή μπα?

από ο 03/10/2008 1:50 πμ.


Η αφίσα φυσικά φρίκαρε το ποιμνίο και μάλλον βγαίνουν οργανωμένα και βάφουν με σπρέυ και σκίζουν τις αφίσες. Οπότε ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Λίγο μεταφυσικό ξύλο δεν πειράζει. Ούτως ή άλλως θα ανταμειφθούν στην μεταθάνατον ζωή.  :)

από van halen 03/10/2008 2:31 πμ.


Μακαρι να βγηκαν παγανιά ,θα τους  κρινισουμε την παναγιά.  
Ωραιος καιρος για μια τετοια πιο γενικευμενη κοντρα.

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ  ΘΑ ΤΟΥΣ  ±±±±±±±±± ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

από Jijak Benarojia 07/10/2008 2:10 πμ.


Είδα να σκίζει κάτι τέτοιες αφίσσες,αλλά τι να κάνω να δείρω την γιαγιά?(Απίστευτο,κι όμως εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες μας)Πάντως αν δει κανείς σας "νέους"τραβήξτε τους καμμιά ξανάστροφη,δεν κάνει κακό.Θα σας βοηθήσει η σκέψη ότι πολλοί παπάδες κάνουν προπαγάνδα υπέρ του Λάος!Η Εκκλησία είναι ένας από τους τρείς πυλώνες του φασιστικού οικοδομήματος!!!

από μια 07/10/2008 8:47 μμ.


Πως σας φαίνεται τώρα που ο ΣΥΝασπισμός κ ο Αλαβάνος αντέγραψε το σύνθημά σας για να έχει πολιτικό όφελος κ να ξαναγυρίσει η κουβέντα γύρω από το κόμμα του.

η γιαγιά που είδες να σκίζει τις αφίσσες παίζει να νόμιζε ότι είναι αφίσσες του ΣΥΡΙΖΑ κ γιαυτό να τις έσκιζε!!!


σε Εθνικό Δρυμό.

Ο ηγούμενος Εφραίμ και ο "ινστρούκτορας" του (πρώην Κνίτης) μοναχός Αρσένιος μένουν με τα χρυσόβουλα στο ...χέρι !

Από την εκσυγχρονιστική περίοδο της μεταπολίτευσης, Σημίτης-Λαμπράκης-Μπόμπολας-Κόκκαλης-Τεγόπουλος στην εξουσία και Ψυχάρης στο Αγιο Ορος, πολλοί συνειδητοποίησαν ότι οι μπίζνες με την εκκλησία έχουν πολλά πλεονεκτήματα :

- Δεν πληρώνεται ΙΚΑ, φόρος εισοδήματος και ΦΠΑ

- Ξεπλένεται μαύρο χρήμα μέσω αγοραπωλησιών και αντιπαροχών με ακίνητα που διεκδικούν οι μονές και οι μητροπόλεις. Με τη βιομηχανία της κατοχύρωσης τίτλων από χρυσόβουλα, φιρμάνια και ταπιά, επιδιώκεται η οριστική υφαρπαγή έγγειας ιδιοκτησίας του δημοσίου, πριν ολοκληρωθεί και οριστικοποιηθεί το εθνικό κτηματολόγιο.

- Πλήθος κατασκευαστικών εταιριών προσφέρθηκαν για "άγιες" μπίζνες και, ιδιαίτερα, με προέλευση από Κύπρο, καθώς εκεί κατοικοεδρεύουν εταιρίες των ολιγαρχών της Μόσχας και της Σόφιας (οι παλιοί σύντροφοι, δηλαδή, του πάλαι ποτέ υπαρκτού).

από George 17/10/2008 12:32 μμ.


mises douleies kanane ta palikaria..

eprepe na valoun ta onomatepwnyma tous apo katw, 8a eixe poly gelio na pigene
h ypo8esi sta dikastiria.. Tha h8ela na dw poios dikastis 8a eixe ta arxidia na tous
katadikasei (kai na valei tin sfragida tou oti zoume se 8eokratiko kratos)..
από νταρμπυ 17/10/2008 12:51 μμ.


Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΑΔΕΣ

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License