Η Προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητων συνεχιζεται στην λαρισα

Αγανακτισμένοι γονείς φιλήσυχοι πολίτες επιχειρούν να επαναφέρουν την τάξη στα σχολεία με την βοήθεια σεκιουριτάδων.

Στο 4ο γυμνάσιο λάρισας αφού οι απειλές για αλλαγή περιβάλλοντος δεν έπιασαν τόπο γονείς τραμπούκοι επιχείρησαν να σπάσουν την κατάληψη.Απέτυχαν.

Με την βοήθεια των σεκιουριτάδων απέκλειαν μαθητές από άλλα σχολεία που έφθαναν στο σχολείο για αλυλλεγγύη και για να οργανώσουν κοινές δράσεις.

Ο αγώνας αναμένεται να συνεχιστεί και εκτός των σχολικών κελιών.

Και το δεύτερο λύκειο λάρισας λειτουργεί πλέον υπό κατάληψη.

 

...

από ... 14/10/2008 3:28 μμ.


Δεν πρόκειται για ΄΄αγανακτισμένους΄΄ γονείς , αλλά για πρώην ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ και πρώην τραμπούκους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , που απλά μεγάλωσαν.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα γνωστού τραμπουγονέα της περιοχής του Αμαρουσίου,με διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή και φιλοβασιλικές οργανώσεις,ο οποίος κάποτε πέρασε και ως εργαζόμενος σε γραφείο βουλευτή της ΝΔ,ο οποίος καυχιόταν σε κεντρική καφετέρια του Αμαρουσίου,ότι ''αν τα κομμούνια καταλάβουν σχολεία στο Μαρούσι΄΄ θα τους σπάσει τα κεφάλια.

Αλληλεγγύη και καλή περιφρούρηση είναι η απάντηση στα διάφορα φασιστοειδή , που ντύνονται το μανδύα του δήθεν ΄΄ανήσυχου΄΄ γονιού και περιφέρονται μέρα νύχτα έξω από τα σχολεία.Άραγε αυτοί οι τύποι δουλεύουν ποτέ ή είναι αργόμισθοι του κόμματος?

από Μαθητης 2ου Λάρισας 14/10/2008 4:08 μμ.


στο δευτερο λύκειο τα φασιστάκια πήραν την προτοβουλία για κατάληψη(μιας και απαρτίζουν το 15μελές) και βάλανε αίτημα να μην μοιράζονται πολιτικά φυλλάδια μέσα στο σχολείο, ειδικά του αναρχοαυτονομου χώρου!!! Είναι γελοίοι... Από αύριο θα λειτουργήσουμε αυτοδιαχειριζόμενο πάγκο στην κατάληψη και όποιος πλησιάσει θα γευτεί την "πολιτισμένη" συμπεριφορά μας.

από προλετάριουμ 15/10/2008 12:25 πμ.


βρωμάνε ... ΟΝΝΕΔίτες κλπ είναι, το '91 να δείς τι γινότανε ...

από //// 15/10/2008 11:10 πμ.


Προτείνω μήπως είναι χρήσιμο τα σχολεία που βρίσκονται σε κατάληψη και αντιμετωπίζουν προβλήματα με διάφορους ΄΄αγανακτισμένους΄΄ να το δημοσιεύουν στο site , ώστε να γίνεται γνωστό και όποιος θέλει να πάει από εκεί για να βοηθήσει.

Το 91 που λες φίλε ήμουνα μαθητής της Β΄Λυκείου και υπήρχανε διάφοροι ΄΄αγανακτισμένοι΄΄ , οι περισσότεροι των οποίων ήταν δημόσιοι υπάλληλοι , οι οποίοι φυσικά και δεν πηγαίναν στη δουλειά τους με άνωθεν κάλυψη και οι οποίοι ΄΄επέδραμαν΄΄ στα σχολεία από τις διάφορες τοπικές της ΝΔ.

Πολύ τσαμπουκάς αλλά δεν τους πέρασε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License