Εισαγγελική έρευνα για αφίσα στη Θεσσαλονίκη

Ες-Ες, Ες-Ες Μπάτσοι-παπάδες-δικαστές

Εισαγγελική έρευνα διετάχθη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναφορικά με το περιεχόμενο αφίσας που στρέφεται κατά της Εκκλησίας, με αφορμή την υπόθεση του Βατοπαιδίου, και που αναρτήθηκε σε διάφορα σημεία της πόλης. Νωρίτερα, επιστολή προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών είχε αποστείλει ο μητροπολίτης Ανθιμος.

aha

από A 17/10/2008 10:16 πμ.


Kai avto tora ti simainei diladi? ti mporei na ginei?

από ΑΑΑ 17/10/2008 10:22 πμ.


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=910856 για αυτήν την αφίσα ο λόγος?

re

από kukloforoun 17/10/2008 11:27 πμ.


treloi pou panw se auti tin afisa grafoun icous xristos nika.. :P eleos !!

Την αντίδραση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε αφίσα που έχει αναρτηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης και έχει υβριστικό για την εκκλησία περιεχόμενο, με αφορμή την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μητρουλιάς παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της καθυβρίσεως θρησκεύματος.

Την παρέμβαση της εισαγγελίας ζήτησε με επιστολή του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

post image
ΑΝΘΙΜΕ ΘΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ

Εικόνες:

από δικηγόρος 17/10/2008 8:43 μμ.


έλεος μερικές φορές καταντούν και γραφικοί.

Δεν υπάρχει αδίκημα καν. Ας βάλουν τη μύνησή τους εκεί που δεν φέγγει ποτέ ο ήλιος

από Panos 18/10/2008 8:42 μμ.


Παίδες, τυπώστε από καμιά 10αρια αφίσσες ο καθένας και αφισσοκολήστε τες όπου βρείτε (κατά προτίμηση σε προσόψεις εκκλησιών, bonus points σε όποιον αφισσοκολήσει πάνω σε αγιογραφία. Να το πάρουνε το μύνημα οι μπάσταρδοι, ότι τα χρόνια τους είναι μετρημένα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License