Συνεχίζονται οι καταλήψεις σχολείων στην Καλαμάτα

Συνεχίζονται οι καταλήψεις σχολείων στην Καλαμάτα...

Πέμπτη, 16 Οκτώβριος 2008 11:16

Συνεχίζονται οι καταλήψεις σε αρκετά σχολεία της Καλαμάτας, όπως και στο ΕΠΑΛ της Μεσσήνης. Ενώ εχθές το πρωί δημιουργήθηκαν επεισόδια στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας, όταν ο εισαγγελέας, παρουσία αστυνομικών επιχείρησε να λύσει την κατάληψη στην συγκεκριμένη σχολική μονάδα.

Μεταξύ άλλων, για τις 22 Οκτωβρίου ορίστηκε η δίκη του 30χρονου μαθητή στο Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας, ο οποίος κατηγορείται για φθορά δημόσιας περιουσίας και φέρεται ως ένας από τους υπαίτιους των καταστροφών στο κτιριακό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού στην Καλαμάτα. Ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον εισαγγελέα. Ενδείξεις συμμετοχής στους βανδαλισμούς, προέκυψαν εις βάρος τριών ακόμη νεαρών ηλικίας από 20- 24 ετών, οι οποίοι όμως δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου.

Πηγή:http://www.inkalamata.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=737:2008-10-16-09-16-09&catid=16&Itemid=32.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License