ξηλώθηκαν δυο κεραίες στο Γκύζη

Τώρα αρχίζουν όλα....

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις μπασκέτες της οδού Κυπριανού στο Άλσος Πολυγώνου η Συνέλευση κατοίκων Γκύζη στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον 150 κάτοικοι από Γκύζη  Πολύγωνο και γύρω περιοχές..

Οι κάτοικοι υλοποίησαν την απόφαση που είχε παρθεί στην προηγούμενη συνέλευση κατοίκων και προχώρησαν στην καταστροφή-απενεργοποίηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας  στην Ταράτσα της πολυκατοικίας στην οδό Κυπριανού.Φωνάζοντας  συνθήματα όπως  ‘Καρκίνος και Κεραία πηγαίνουνε παρέα’ ,‘Ότι δεν Βγαίνει Κατεβαίνει’ και ‘Αν δεν αντισταθούμε σε όλες τις γειτονιές οι πόλεις μας θα γίνουν μοντέρνες φυλακές’ οι κάτοικοι πραγματοποίησαν πορεία και προχώρησαν στην καταστροφή άλλης κεραίας σε ταράτσα πολυκατοικίας κοντά στην οδό Κυπριανού.

Συνεχίστηκε πορεία μέχρι την πλατεία Γκύζη όπου έγινε έφοδος σε δυο πολυκατοικίες για να ελεγχθεί εάν υπήρχαν και εκεί κεραίες αφού οι ιδιοκτήτες έχουν πάρει την συγκεκριμένη άδεια.Η αστυνομία παρακολούθησε και δεν προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους που πάντως φάνηκαν αρκετά αποφασισμένοι για να μην μασήσουν αν γινόταν κα΄ποια κίνηση από την πλευρά τους.

20 χρόνια είχε να γίνει οτιδήποτε από κατοίκους Του Γκύζη Πολυγώνου και κανείς δεν περίμενε τόσο κόσμο και τέτοιο παλμό.

Την επόμενη Κυριακή κανονίστηκε νέα λαϊκή συνέλευση πάλι στις μπασκέτες της οδού Κυπριανού ενώ θα γίνουν και οι σχετικές κινήσεις για να προπαγανδιστούν σοβαρά τα όσα έγιναν σήμερα!

Ήταν γιορτή πραγματικά.

από .. 19/10/2008 4:47 μμ.


ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/10 19:00

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΚΥΖΗ(ΚΟΥΝΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License