'Εκρηξη με γκαζάκια τα ξημερώματα στο Στρατοδικείο του Ρουφ

Μικρές υλικές ζημιές σημειώθηκαν από την έκρηξη.

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό από γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στις 02.35 τα ξημερώματα στην είσοδο του στρατοδικείου του Ρουφ στην οδό Πέτρου Ράλλη 1.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές ζημιές στην είσοδο, ενώ μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια τρύπα στα συρματοπλέγματα και εικάζουν ότι από εκεί μπήκαν οι άγνωστοι, χωρίς όμως να τους αντιληφθούν οι στρατιώτες που φυλάσσουν την είσοδο.


Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, εξερράγη στις 02.35, στην είσοδο του Στρατοδικείου στο ΡΟΥΦ.

Οι δράστες, είχαν τοποθετήσει τον αυτοσχέδιο μηχανισμό στην είσοδο της πύλης, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους φαντάρους- σκοπούς. Από την έκρηξη, έσπασαν τζάμια του κτηρίου, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ, που πραγματοποίησε έρευνα, διαπίστωσε ότι έλειπε κομμάτι του συρματοπλέγματος. Όπως εκτιμούν, είναι το σημείο απ’ όπου οι δράστες μπήκαν στο χώρο και τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License