Ανοιχτή Επιστολή προς τον Υπουργό απο την Πανελλαδική Επιτροπή των Κρατουμένων

Ανοιχτή Επιστολή

Ανοιχτή επιστολή

 

Κύριε Υπουργέ,

Αρχίσαμε έναν αγώνα σαν πολίτες διεκδικώντας τα δικαιώματα μας. Η συμμετοχή των συγκρατούμενων μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία αλλά και κάθε προηγούμενο. Θέλουμε να διαχειριστούμε εμείς τον αγώνα μας. Να μιλάμε εξ ονόματός μας με το όνομα μας. Ζητούμε να γίνει συνάντηση του Υπουργού με την εκλεγμένη πανελλαδική επιτροπή των κρατουμένων που εκφράζουν το σύνολο των κρατουμένων και είναι οι πραγματικοί εκπρόσωποι των κρατουμένων. Η συνάντηση να γίνει στον Κορυδαλλό και παρακαλούμε να διευκολυνθούν τα άτομα της επιτροπής να μεταχθούν στον Κορυδαλλό.

 

Η Πανελλαδική Επιτροπή των κρατουμένων είναι:

 

  • Ράντζα Τζαμπάρ του Χοσέ (Φυλακές Τρικάλων)
  • Αλεξάνδρας Κόλα (Φυλακές Τρικάλων)
  • Αμπντέλ Χαλίμ Φατάχ του Μωάμεθ (Φυλακές Τρικάλων)
  • Βαγγέλης Πάλλης (Κ.Φ.Χίου)
  • Καραμπουλέα Ντάνι του Νικολάι (Φυλακές Κέρκυρας.)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License