Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Σήφη Βαλυράκη

Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Σήφη Βαλυράκη

Τέσσερις ακόμη εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν λίγο μετά τις 02:00 τη νύχτα. Στο στόχαστρο των εμπρηστών βρέθηκαν, αρχικά το σταθμευμένο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης, Σήφη Βαλυράκη, υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου και φορτηγό της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης».

Λίγο μετά τις 02:15 άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό στο αυτοκίνητο του κ. Βαλυράκη, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, στην οδό Ασπασίας στον Χολαργό, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Την ίδια ώρα άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στην Ελευθερίου Βενιζέλου 58 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στην τζαμαρία του υποκαταστήματος.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο στόχαστρο των αγνώστων μπήκε ένα αυτοκίνητο του Τεχνικού Επιμελητηρίου που ήταν παρκαρισμένο στην οδό Τρικάλων 30 στους Αμπελόκηπους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License