ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Στηρίζουν τον αγώνα των φυλακισμένων και καλούν σε ενότητα στη μάχη.

Αυτές τις μέρες μέσα στις φυλακές γίνεται ένας πρωτόγνωρος αγώνας: χιλιάδες κρατούμενοι εξεγείρονται, διεκδικώντας την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά τους.
Χαιρετίζουμε αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια. Τη στηρίξαμε και την υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή.

Χαιρετίζουμε το κίνημα αλληλεγγύης. Για όσα έκανε και κάνει για να γίνουν γνωστά αυτά που συμβαίνουν μέσα στα σύγχρονα κολαστήρια.

Αυτή η στιγμή είναι στιγμή αγώνα. Είναι ώρα ενότητας μέσα στις φυλακές, είναι ώρα ενότητας στη δράση μέσα στο κίνημα αλληλεγγύης. Αυτή η ενότητα είναι η δύναμή μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους πνευματικούς ανθρώπους, κάθε ευαίσθητο άνθρωπο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Για να γίνει η απόγνωση ελπίδα. Γιατί όσο υπάρχουν βασανιστήρια και φυλακές κανείς δεν θα είναι ελεύθερος.

Ειδική πτέρυγα Φυλακών Κορυδαλλού

12/11/2008

Κώστας Καρατσώλης
Δημήτρης Κουφοντίνας
Ηρακλής Κωστάρης
Βασίλης Ξηρός
Σάββας Ξηρός
Χριστόδουλος Ξηρός

από kommounarios 12/11/2008 1:01 μμ.


LEYTERIA STOUS POLITIKOUS KRATOUMENOUS

ORGISMENOI STO PLEURO OLWN TWN KRATOUMENWN GIA KALUTERS SUNTHIKES MESA STA KOLASTHRIA TOU KRATOUS

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License