Επίθεση στα γραφεία της ΦΥΛΑΞ

Ομάδα 40 ατόμων επιτεθήκαμε χθες το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ιδιωτικής ασφάλειας ΦΥΛΑΞ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους τρεις καταζητούμενους συντρόφους.

post image

Ομάδα 40 ατόμων επιτεθήκαμε χθες το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ιδιωτικής ασφάλειας ΦΥΛΑΞ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους τρεις καταζητούμενους συντρόφους. Κατά την επίθεση σπάστηκε και πετάχτηκαν μπογιές στην πρόσοψη του κτηρίου καθώς επίσης τα τέσσερα αυτοκίνητα της εταιρίας που βρισκόταν εκεί, περιλούστηκαν με βιαβρωτικό, σπάστηκαν τα τζάμια και σχίστηκαν τα λάστιχα τους. Από το σημείο της επίθεσης μέχρι τον περιφερειακό πετάχτηκαν τρικάκια ενάντια στις εταιρίες security και αλληλεγγύης προς τους συντρόφους. Η επιλογή της ΦΥΛΑΞ δεν ήταν τυχαία, αφού η άδικη 11μηνη προφυλάκιση του Β. Μποτζατζή  και η ιδιότυπη ομήρια των Δ. Συριανού, Κ. Χάλαζα και Η.Νικολάου που συνεχίζεται ακόμα, στηρίχθηκε στην κατάθεση ενός χαφιέ που δούλευε για λογαριασμό της.

ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ Β. ΜΠΟΤΖΤΑΤΖΗ, Η. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Δ. ΣΥΡΙΑΝΟΥ, Κ. ΧΑΛΑΖΑ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License