Φωτογραφίες απο πορεία Αλληλεγγύης 13-11-2008

Φωτογραφίες απο πορεία Αλληλεγγύης 13-11-2008

post image

    Παλμός και δύναμη απο τους 1500-2000 συντόφους και συντόφισες που έβαψαν με μαυρό και κόκκινο τους δρόμους της αθήνας, με φωνές που αντηχούσαν και υπερέβησαν τους τσιμεντένιους πύργους της πόλης και απλώθηκαν σαν ζωντανή ελπίδα, ο,τι οι αγωνιζόμενοι κρατούμενοι δεν είναι μόνοι τους , οι φωνές τους ήταν μαζί μας, πορεύονταν δίπλα μας.Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!!.

.

Εικόνες:


post image
Η πορεία είχε πολύ κόσμο, σίγουρα πάνω από 2000, γύρω στους 2500 υπολογίζω. Ο παλμός άλλοτε ήταν καλός και άλλοτε μέτριος αλλά η διαδρομή της πορείας θα μπορούσε να ήταν σίγουρα καλύτερη. Γενικά ήταν όπως έπρεπε να είναι μια πρώτη κινητοποίηση για την αλληλεγγύη στον αγώνα των κρατουμένων. Οι μπατσοι διακριτικότατοι, από τις λίγες φορές που βλέπεις κόσμο να πηγαίνει προς το μέρος τους και εκείνοι να οπισθοχωρούν!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License