ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΙΜΜΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΙΜΜΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ.ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΠΚΕ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΥΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΟΜΠ ΤΑ ΓΙΛΕΚΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Η ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ.

από Ενιαία Αριστερή Κίνησης Κέρκυρας (ΕΝ.Α.Κ.) 20/11/2008 8:18 μμ.


Ενιαία Αριστερή Κίνησης Κέρκυρας – ΕΝΑΚ

 

Ανακοίνωση (μόνο για το διαδίκτυο)


Ισχυρές συγκρούσεις έγιναν σήμερα (20/11/2008) κατά τις απογευματινές ώρες στη Λευκίμμη μεταξύ των δυνάμεων κρατικής καταστολής (ΜΑΤ) και των κατοίκων που αγωνίζονται να αποτρέψουν την κατασκευή-λειτουργία ΧΥΤΑ στη θέση Μεσσοράχια. Υπήρξαν συλλήψεις κατοίκων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Και τα σημερινά γεγονότα επιβεβαιώνουν την αποφασισμένη και σθεναρή αντίσταση του Λευκιμμιώτικου και του Κερκυραϊκού λαού απέναντι στις άνομες επιλογές του μπλοκ εξουσίας.

 

Η ΕΝΑΚ καλεί, για μια ακόμη φορά, να εκφραστεί, από παντού, με κάθε τρόπο, η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στον αγωνιζόμενο Λευκιμμιώτικο λαό.

 

Κέρκυρα, 20 Νοεμβρίου 2008

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License