Παρέμβαση για τους απεργούς πείνας των Χανίων στη Θεσσαλονίκη

Παρέμβαση με πανό και μοίρασμα κειμένων στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για τους μετανάστες απεργούς πείνας στα Χανιά.

post image

Αντιλαμβανόμενοι την περιθωριοποίηση που επιφυλάσσουν οι θεσμικοί δίαυλοι ενημέρωσης για το ζήτημα της απεργίας πείνας, προχωρήσαμε σε μια άμεση κίνηση αντιπληροφόρησης στο δρόμο ως ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης στον αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στα Χανιά.
Έξω από το "Ολύμπιον" (κεντρική αίθουσα το Φεστιβάλ Κινηματογράφου) και πριν την πρεμιέρα της ταινίας του Αγγελόπουλου, οπότε και υπήρχε τρομερή κοσμοσυρροή, απλώθηκε πανό, μοιράστηκαν κείμενα με τίτλο: "Το Μετέωρο Βήμα των Απεργών Πείνας...". και γέμισε ο περιβάλλον χώρος με αφίσες για την κινητοποίηση του Δεκέμβρη.
Φυσικά τίποτα δε σταματά και το επόμενο διάστημα θα κληθούμε όλοι και όλες, ατομικά και μέσα από τις συλλογικότητές μας να δείξουμε με τον τρόπο του ο καθένας την αλληλεγγύη μας και να σταθούμε δίπλα σε μια μάχη για τη ζωή και την αξιοπρέπεια που πρέπει να κερδηθεί.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License