Να Πέσουν οι Κάμερες και από το Πα.Μακ.

 

     Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ολοφάνερη η προσπάθεια κράτους και εξουσίας να τρομοκρατήσει την κοινωνία και να επιβάλλει ένα καθεστώς καταστολής και ελέγχου μέσα από την εφαρμογή του μέτρου που ακούει στο όνομα «Κάμερες». Αυτές οι κάμερες δεν είναι τίποτα άλλο από την ανανεωμένη (πλέον ψηφιακή) έκδοση των χαφιέδων της χούντας. Οι πρυτανείες, λειτουργώντας σε άριστη συνεργασία με το κράτος. έχουν επιστρατεύσει και αυτές τα όπλα τρομοκρατίας.

     Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας υπήρχε τοποθετημένη κάμερα παρακολούθησης στο κλειστό γυμναστήριο η οποία είχε πεδίο παρακολούθησης ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της Εγνατίας. Δυστυχώς για εμάς, η θέση της δεν ευνοούσε καθόλου την καταστροφή της καθώς βρισκόταν σε πολύ υψηλό σημείο. Εννοείται όμως ότι το πάθος για ΛΕΥΤΕΡΙΑ είναι πολύ μεγαλύτερο από το ύψος του γυμναστηρίου. Έτσι σαν Αυτόνομη Παρέμβαση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όντας κάθετα αντίθετοι με τα μέτρα παρακολούθησης – καταστολής – τρομοκρατίας, προχωρήσαμε στην καταστροφή της συγκεκριμένης κάμερας – χαφιέ. Η πράξη μας αυτή είναι άλλη μία κίνηση ενάντια στον τρομονόμο που εξυπηρετεί μπάτσους – κράτος – εξουσία – πρυτανείες.

 

Γιατί ίσως το άλλο μισό της δράσης να είναι

η Ανάληψη Ευθύνης.

 

Κάτω οι Κάμερες

 

Να Πέσουν από ΠΑΝΤΟΥ

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License