ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΗΝΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 3/12/08επιτεθήκαμε σε οχημα του διπλωματικού σώματος της Βοσνίας και την Γενική τράπεζα στην οδό Α.Παπανδρέου στο Χαλάνδρι.

Ειναι μια ελαχιστη πραξη αλληλεγγυης στο συντροφο Πολυκαρπο Γεωργιαδη οπου κατηγορειται για την απαγωγη του προεδρου του ΣΕΒ,Γ.Μυλωνα. Ειναι ενας τροπος να γινουμε ενα με τους συντροφους που βρισκονται εντος των τειχων και να πραξουμε. Καταστρεφουμε ο,τι προσπαθει να περασει απο πανω μας. Αφηνουμε πισω μας τις σταχτες και τα συντριμια αυτου του παρηκμασμενου πολιτισμου και στεκομαστε απο πανω του με χαμογελο ευτυχιας ακουγοντας τον επιθανατιο ρογχο του .

 

 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ

 

Εμπρηστες με βρωμικες συνειδησεις

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License