Φωτογραφίες-Ενημέρωση από το Ηράκλειο κρήτης

Φωτογραφίες-Ενημέρωση από το Ηράκλειο κρήτης.Φωτογραφίες από την αυθόρμητη πορεία που καλέστηκε από στόμα σε στόμα με αφορμή την δολοφονία του 16 χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα εξάρχεια από αστυνομικό. Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 12. Είχε περίπου 200 άτομα αρκετά καλά για τον χρόνο στον οποίο καλέστηκε. Η πορεία είχε αρκετό παλμό και ένταση. Στην διάρκεια της  φωνάχτηκαν συνθήματα και γράφτηκαν συνθήματα στους τοίχους. Η πορεία πέρασε από τα δικαστήρια και τα αστυνομικά τμήματα του Ηρακλείου όπου και πετάχτηκαν πέτρες έσπασαν τζάμια κτλ. Η πορεία τελείωσε στην πλατεία των λιονταριών όπου σπάστικε και η πρόσοψη της ασφάλειας ηρακλείου. Κατα την διάρκεια της πορείας δεν υπήρχε πουθενά κανένας μπάτσος. Στην πορεία συμμετείχαν άτομα από τον ευρύτερο αριστερό και αντιεξουσιαστικό χώρο του Ηρακλείου.

Μου ζητήθηκε από 1-2 άτομα να μην τραβήξω φωτογραφίες(δεν βλέπω τον λόγο) και έτσι δεν τράβηξα άλλες αν και κάποιοι διαφωνούσαν με αυτό.

από xamogelo 07/12/2008 3:05 πμ.


Περισσότερες πληροφορίες για την κάθε φωτογραφία (από που είναι ) μπορείτε να δείτε στην περιγραφή στο flickr
http://www.flickr.com/photos/xamogelo/

από ΟΡΑ ΜΗΔΕΝ 07/12/2008 3:06 πμ.


στα λιονταρια δεν ειναι η ασφαλεια αλλα το 2ο αστυνομικο τμημα.Η ασφαλεια ειναι στον μασταμπα στην οδο Ρολεν.

από xamogelo 07/12/2008 3:21 πμ.


Το διορθώνω και στο blog μου. Επίσης μια φωτογραφία που ξέχασα αν μπορείτε βάλτε την με τις άλλες (η ίδια απλώς ποιο φωτεινή )


από sto hrakleio 07/12/2008 11:03 πμ.


arga to bradu ,meta tis 4 pou ekana bolta sto kentro eida oti spasthkan epishs kai 4 trapezes sto kentro tou hrakleiou,sthn 25hs augoustou, ek twn opoiwn oi 2 eixan kai kapnous mesa.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License