προετοιμάζουν αλλαγές στην ιατροδικαστική έκθεση

.

Σε μια κατάσταση απόλυτου πανικού η εξουσία βρήκε για άλλη μια φορά τους συμμάχους της μέσα από τα μμε που λειτουργώντας σαν γραφείο τύπου πότε της κυβέρνησης και πότε της ΓΑΔΑ σπέρνουν τώρα αμφιβολίες για την ιατροδικαστική έκθεση.

Αυτή τη στιγμή, εκπομπή του antenna αναφέρει ότι ίσως τελικά η δολοφονία του Αλέξανδρου να πρόκειται για εξοστρακισμό. Αφού φυσικά έπλασαν ένα ολόκληρο σενάριο με πλακάκια, μπαλκόνια, τοίχους και ότι βάλει ο νους μας, λένε ότι ίσως η σφαίρα να εξοστρακίστηκε.

Κατά τα άλλα τα επίσημα διαγγέλματά τους μιλάνε για παραδειγματικές τιμωρίες και για χάος των "κουκουλοφόρων"!

Το χάος εξουσίας, η κρατική τρομοκρατία και η μηντιακή παραπληροφόρηση δεν θα μείνουν έτσι!  Προετοιμάζουν το έδαφος για μία ακόμα συγκάληψη, αλλά δεν θα τους αφήσουμε

από ερασιτέχνης νομικός 09/12/2008 10:19 πμ.


Φυσικά, κανείς δεν τους πιστεύει. Αλλά ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι είναι έτσι, και πάλι πρόκειται για ανθρωποκτονία (με ενδεχόμενο δόλο, άρα) εκ προθέσεως. Όποιος βγάζει πιστόλι και πυροβολεί τρεις φορές σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, με στενούς δρόμους, σπίτια παντού γύρω και κέντρα, Σάββατο βράδι, (ιδίως αν είναι μπάτσος), δεν μπορεί παρά να ξέρει ότι είναι πολύ πιθανό να τραυματίσει ή να σκοτώσει κάποιον, και παρόλα αυτά αναλαμβάνει αυτόν τον κίνδυνο και πυροβολεί.
Οτιδήποτε λιγότερο από ισόβια γι' αυτό είναι κοροϊδία. Νομικά δεν αλλάζει τίποτα, ο ενδεχόμενος δόλος εξομοιώνεται με την πρόθεση. Το λένε μόνο και μόνο για να μειώσουν την συνολική ηθική καταδίκη της κοινωνίας, ή για να βρουν ένα άλλοθι σε όσους πάση θυσία δεν θέλουν να παραδεχτούν το προφανές. Όλοι οι υπόλοιποι δεν τρώμε κουτόχορτο.

από ΔΣΑ 09/12/2008 11:28 πμ.


οχι μονο αλλαζει η κατηγορια φιλε, αλλα με τα παραμυθια που θα δεχτουν κ τα παραθυρακια που θα του ανοιξουν θα αθωωθει κιολας! τιμωρηθηκε κανεις για τον καλτεζα?? ιδια κατασταση κ εδω. ειναι πολυ σημαντικο να ειναι η κατηγορια ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ κ οχι με ενδεχομενο δολο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License