ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Για πρώτη φορά μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα Καστοριανοί μαθητές.

Μετά την Νομαρχία Καστοριάς πήγαν στο Αστυνομικό τμήμα, όπου οι νεαροί μαθητές έσπασαν  μερικά τζάμια στα παράθυρα, έκαναν μικροζημιές στο κτίριο και στις μηχανές των αστυνομικών, και το κυριότερο κατέστρεψαν  ένα περιπολικό (έσπασαν όλα τα τζάμια και το έβαψαν με σπρέι).

 

Δυστυχώς εξ αιτίας της τοπικής τηλεόρασης (άλλο που δεν ήθελαν το "Φλας" και το "Δίκτυο", δηλαδή τα δύο τοπικά κανάλια που ελέγχονται απόλυτα από την Ν.Δ. και την τοπική βουλευτή Βίβιαν Μπουζάλη) ο ένας νεαρός που έσπασε τα τζάμια του περιπολικού και που δεν ήταν καλυμμένος, το κάλεσε ο εισαγγελέας και θα περάσει σε δίκη.

 

Κρίμα. Είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που γίνεται κάτι τέτοιο στην πόλη της Καστοριάς, καθ' ότι το έχει παράδοση η πόλη να είναι πολύ φιλήσυχη.

από ωραιος σκληρος και αυτονομος 09/12/2008 10:24 μμ.


στους μαθητες που αντιθετα με τους φοιτητες εδωσαν το πραγματικο στιγμα τους εναντια στην κρατικη καταστολη...


από aneyeforaneye 10/12/2008 1:41 πμ.


Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΦΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΚΟΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ). Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΩΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΦΕΣ(!!!!!!??????). ΕΝΤΑΞΗ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License