Ασφαλίτες κουκουλοφόροι στη σημερινή πορεία (10/12)

από ζ 11/12/2008 1:47 πμ.

2 αρχεία σε μορφή mp3.Αποσπάσματα μικρής διάρκειας από το ραδιόφωνο. Αν ξέρει κάποιος ας τα ανεβάσει σε embedded format.

Από το ραδιόφωνο του σκάι σήμερα. Δύο ηχητικές μαρτυρίες για ασφαλίτες κουκουλοφόρους κατά τη διάρκεια της πορείας και των επεισοδίων. Στο πρώτο, ένας διαδηλωτής περιγράφει πως καταδίωξαν ασφαλίτες-κουκουλοφόρους. Στο δεύτερο ο δημοσιογράφος του σκαι που κάλυπτε τα γεγονότα μεταφέρει την εικόνα κουκουλοφόρων ανάμεσα σε διμοιρία ματατζήδων. Στα αποσπάσματα ακούστε και τα εμετικά σχόλια που έκανε ο αλήτης ρουφιάνος Άρης Πρωτοσάλτε που ήταν εκείνη την ώρα στον αέρα. Ειρωνευόταν τον μεν δημοσιογράφο 'ότι τώρα ανακάλυψε ότι υπάρχουν ασφαλίτες' και ρώταγε με καταγγελτικό ύφος τον άνθρωπο που κυνήγησε τους ασφαλίτες (ήταν συνασπισμένος βλέπετε) αν καταδικάζει ή όχι τη βία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Τίτλος:

Δημιουργός:

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License