έξωση στο εργοστάσιο Brukman στην Αργεντινή

Στην Αργεντινή συνεχίζεται το κλίμα τρομοκρατίας. Αυτή τη φορά στόχος το εργοστάσιο Brukman. "Χτυπώντας μία, μας χτυπάτε όλες"

Οι απόπειρες εξώσεων συνεχίζονται στην Αργεντινή. Αυτή τη φορά στόχος το εργοστάσιο Μπρούκμαν, το οποίο λειτουργεί υπό εργατικό έλεγχο και έχει αντισταθεί σε δύο προηγούμενες απόπειρες έξωσης χάρη στην συμπαράσταση του κόσμου.

Περίπου 250 αστυνομικοί κατέφτασαν στο εργοστάσιο το πρωί της Πέμπτης 17 Απριλίου. Η συμπαράσταση του κόσμου έγινε αμέσως αισθητή όταν κατέφτασαν εκατοντάδες άτομα παρά την αυξανόμενη βροχή.

Πραγματοποιήθηκε άμεσα το απόγευμα μια συνέλευση των εργατών/τριών στην οποία αποφασίστηκε να γίνει μια μεγάλη δράση σε συνεργασία με όλες τις οργανώσεις της αριστεράς, των συνελεύσεων, των εργαζομένων, των piqueter@s.

Το απόγευμα βγήκε μια ανακοίνωση των εργατών/τριών :

"Καλούμε όλους τους συντρόφους/σες άνεργους και εργαζόμενους, συνελεύσεις, φοιτητές, γείτονες, πολιτικά κόμματα, τα κινήματα των piqueter@s, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κοινωνικές οργανώσεις να συνεχίσουν να έρχονται στο εργαστάσιο. Από την πρώτη στιγμή εκατοντάδες φτάσαν στο εργοστάσιο, και αυτή την στιγμή είμαστε χιλιάδες αυτοί που υπερασπιζόμαστε το εργοστάσιο. Θα μείνουμε εδώ μέχρι να περάσει ο κίνδυνος."

φωτογραφίες [1|2|3]

συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση στο indymedia Αργεντινής

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License