Που ειναι οι καλητεχνες και τα μυαλα αυτου του τοπου?

Αλήθεια μέσα σε όλων αυτόν τον αναβρασμό για την ανατροπή του καθεστώτος Που είναι οι καλλιτέχνες και τα μυαλά αυτού του τόπου?

Αλήθεια μέσα σε όλων αυτόν τον αναβρασμό για την ανατροπή του καθεστώτος
Που είναι οι καλλιτέχνες και τα μυαλά αυτού του τόπου?
Δεν τους περισσεύει λίγος χρόνος για εμάς?
Συμβόλαια και δισκογραφικές δεν τους αφήνουν?
Θα ήθελα να κάνουμε μια διαδήλωση - συναυλία με μερικούς από
αυτούς (όσους) έχουν παραμείνει ελεύθεροι και ανεξάρτητοι.
(Jimako σε περιμένουμε)

από ... 12/12/2008 6:06 μμ.


kalh erwthsh..

από .... 12/12/2008 6:30 μμ.


πάντως κάποιοι απο αυτούς είναι κάθε μέρα μαζί μας στο δρόμο....όσο για το τζιμάκο βρήκες παράδειγμα ανεξάρτητου και ελευθερου καλλιτέχνη

από dunhill 12/12/2008 6:47 μμ.


...opws mono autos kserei. akouste tis teleutaies radio ekpompes tou edw

http://downloads.city995.gr/Tzimis%20Panousis/


 

από que se vayan todos! 12/12/2008 7:45 μμ.


Σύντροφοι-συντρόφισσες και συντροφάκια,

να κρατήσουμε το συνάφι των καλλιτεχνών-πορνών της εκάστοτε εξουσίας και της κατεστημένης κι άκαπνης "αμφισβήτησης"-μακριά από τους δρόμους μας.

Οι δρόμοι για την νεολαία!

Τα μυαλά και οι καρδιές και ότι ζωτικό έχει τέλος πάντων αυτός ο τόπος είναι στο δρόμο ήδη φίλε. Α, και πως το λένε, "Σκλάβος είναι αυτός που περιμένει να έρθει κάποιος άλλος να τον ελευθερώσει".

από γνωστοι-αγνωστοι αρτιστες 12/12/2008 9:54 μμ.


θα πουμε συντομα....

από asad 12/12/2008 11:27 μμ.


mono toy xorou sigrotimata kai ton x ray apo active member exo dei ston agona.

από τρούφας 12/12/2008 11:43 μμ.


Οι άνθρωποι είναι ό,τι γίνονται Νο2 ή Τα Του Κάισαρος Τω Καίσαρι

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Μικρό κείμενο για την υπεράσπιση των αντιεξουσιαστών

Κάθε κοινωνικός σχηματισμός που έχει ή θέλει την εξουσία εκτρέφει και εκπαιδεύει μαντρόσκυλα. Το κράτος έχει την αστυνομία και το παρακράτος. Στα κόμματα έχουμε τα ονομαζόμενα «μαντρόσκυλα». Επιλέγονται επιθετικές ράτσες και βέβαια εκπαιδεύονται για να αναπτύξουν στο έπακρο αυτή τη ροπή. Αντίθετα οι διάφορες αντιεξουσιαστικές ομάδες δεν έχουν ανάγκη για κάτι τέτοιο γιατί δεν έχουν σκοπό να καταλάβουν την εξουσία ούτε μάντρες να φυλάξουν. Έτσι γίνονται πιο ευάλωτοι σε προβοκάτσιες μα καλύτερα ελεύθεροι και ευάλωτοι παρά σκλάβοι και ασφαλείς. Πολλοί κρύβουν τα πρόσωπά τους είτε για τεχνικούς λόγους (προστασία από δακρυγόνα και άλλα παρανοϊκά σκευάσματα καταστολής) είτε και για να μη τους αναγνωρίσουν από τη στιγμή που κάνουν παράνομες ενέργειες. Όποιος φοράει κουκούλα δεν σημαίνει πως είναι δειλός. Είναι δειλός – ας πούμε – ο Κομαντάντε Μάρκος?

Κατανοώ τη βία των αδυνάτων που προσπαθούν να υπερασπίσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, έχει ηθικά ερείσματα. Φοβάμαι όμως πως όποιος μολυνθεί από την υιό της βίας, ακόμα και όταν ο στόχος του είναι ουμανιστικός, θα αποτύχει στο τέλος. Το μέσον κι ο σκοπός αγιάζουν το αποτέλεσμα. Αντί για τη βία προτιμώ την ανέλιξη της πνευματικότητας και την ανθρωπιά σαν μέσο για μια καλύτερη ζωή. Παρ’ όλα αυτά όμως θεωρώ τους αντιεξουσιαστές σαν το πιο ανιδιοτελές και θαρραλέο τμήμα των κοινωνικών αγωνιστών είτε στα δικά μας πρόσφατα γεγονότα, είτε στο απώτερο παρελθόν είτε στο μέλλον, τοπικά ή παγκόσμια…. Σαν επίλογο, συμπληρώνοντας ίσως τα παραπάνω με κάτι από το διακόνεμα μου, παραθέτω τις δύο τελευταίες στροφές από το ακυκλοφόρητο τραγούδι μου «Ο Σαν Μικέλε Είχε Έναν Κόκκορα» :

Πείτε μου. Μη βρέθηκε η σκάφη που, παλιά,

Λουζόμουνα με ήλιο και με χιόνι

Ή τα μαλλιά που φύλαξε απ’ την πρώτη μου κουρά

Η μάνα που ακόμα ρούχα απλώνει?

Το πτυελοδοχείο του Μπακούνιν το χυτό,

Σύντροφοι, μήπως βρέθηκε και κείνο,

Να φτύσω μέσα με θυμό που οι νέες εποχές

Με κάνουνε να μοιάζω με αρλεκίνο?


Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License