Κατάληψη στο κτίριο 'Γαλαξίας' στην κεντρική πλατεία Ν,Σμύρνης

Κατάληψη στην κεντρική πλατεία Ν.Σμύρνης

Για την δημιουργία πυρήνα δράσεως και πληροφόρησης.

από τυράκι 14/12/2008 4:26 μμ.


 Η κατάληψη στο κτίριο "Γαλαξίας" (εγκαταλελειμμένη καφετέρια) πραγματοποιήθηκε χωρίς εντάσεις. Οι παρευρισκόμενοι, περίπου 80 άτομα, καθάρισαν και οργάνωσαν τον χώρο, και στήνεται μικροφωνική. Αρχικός σκοπός της κατάληψης είναι η δημιουργία κέντρου αντιπληροφόρησης. Θα γίνει συνέλευση στις 5 η ώρα, να συζητηθούν ο χαρακτήρας και η λειτουργία της και διάφορα σχετικά θέματα.

από ανοικοκυρευτος κατοικος 15/12/2008 2:11 πμ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Σήμερα, Κυριακή 14/12/08 καταλάβαμε το κτίριο του «ΓΑΛΑΞΙΑ», στο κέντρο της πλατείας Νέας Σμύρνης, παρακινούμενοι από την κοινωνική εξέγερση που πυροδότησε η δολοφονία του 16χρονου μαθητή.

 

Αγανακτισμένοι από τα γεγονότα και τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης, αποφασίσαμε να μετατρέψουμε το κτίριο του «ΓΑΛΑΞΙΑ» σε ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΗΣ.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

 την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων

 την άμεση καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας

 να διαλυθούν ΜΑΤ, ΜΕΑ και Ειδικές Δυνάμεις Καταστολής

 να αφοπλιστεί η αστυνομία – να καταργηθούν οι τρομονόμοι

 

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους και όλες που κατοικούν στη Νέα Σμύρνη και τις γειτονικές περιοχές να συμμετέχουν στον αγώνα και τις δραστηριότητες του Ελεύθερου Γαλαξία. Οι δημόσιοι χώροι μας ανήκουν. Οι μαζικοί και ανυποχώρητοι κοινωνικοί αγώνες είναι η μόνη απάντηση.

 

Σας καλούμε στη λαϊκή συνέλευση την Τετάρτη 17/12/08 και ώρα 19:00 στο «ΓΑΛΑΞΙΑ», κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.

 

Ελεύθερος Γαλαξίας

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License