Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου και του ΚΚΕ!

Ξεσκέπασμα τώρα!

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ηδη σε site και υπόγεια στον πολιτικοποιημένο κόσμο έχει αρχίσει μια ύπουλη προπαγάνδα στην οποία είναι δυστυχώς πολύ ευάλωτο σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα: από λαϊκή δεξιά και καραμανλικούς, ακροδεξιά, παλιά και νέα, παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, μάζα ψηφοφόρων του ΚΚΕ, και κάποιος κνίτικος κόσμος από τη βάση του ΣΥΝ.

Τι λέει αυτή;

Πως λίγο πολύ ό,τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Αθήνα είναι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ C.I.A. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Αυτά διαδίδει το νεο-εθνικομπολσεβίκικο, ρατσιστικό, τροτσκιστικό - φασιστικό περιοδικό Ρεσάλτο, με την στήριξη για την πλατιά αριστερή μάζα της ηγεσίας του ΚΚΕ και του Ριζοσπάστη, για τον ΠΑΣΟΚικο κόσμο της εφημερίδας Παρόν και της Αυριανής των φασιστών Κουρήδων, για τους Νεοδημοκράτες του εθνοσωβινιστή Ρίζου και του Αδέσμευτου Τύπου του. 

Αυτά τα καριόλια ειδικά του Ρεσάλτου έχουν ξεσαλώσει στο κολοσάιτ τους, εμφανίζοντας λίγο πολύ τους αναρχικούς και αριστερούς ανθρώπους σαν περίπου ακολουθητές του ΠΑΣΟΚ, του Σημίτη, του Σαακασβίλι, δεν ξέρω γω ποιου άλλου και με χυδαία γκεμπελίστικη γλώσσα περί αυτοκρατορίας κλπ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

Τα γραφεία τους είναι Σολωμού και Πλατεία Εξαρχείων - και τολμάνε οι αλήτες να γράφουν ό,τι γράφουν...

Δεν λέω να ασκήσουμε βία, αλλά ένα γιαούρτωμα και ένα κράξιμο στους νεοναζί "αριστερούς" του Πούτιν δε θα ήταν άσχημο...

Η εκμετάλλευση του θανάτου ενός παιδιού από τον αστυνομικό φασισμό για γεωπολιτικές ναζιφασιστικές θεωρητικές ακροβασίες είναι ηθικό έγκλημα.

Άι στο διάολο παλιοαλήτες κι εσείς και το κολοπεριοδικό σας!

Μιλώντας με κόσμο που ξέρω από ΚΚΕ μεριά (και από αγνώστους μεταξύ τους) φαίνεται πως η ηγεσία έχει πέντε - έξι ερμηνείες ανάλογα με τα ζώα στα οποία (νομίζει ότι) απευθύνεται.

Στον κόσμο βγαίνει και λέει ότι χρειάζεται κίνημα αλλά με βόλτες μακριά από το Σύνταγμα για να ναι "περιφρουρημένες"

Πετάει και τις σπόντες περί ξένων κέντρων για τους κουκολοφόρους...

Στα δίποδα της κομματικής βάσης μιλάει για δυναμικό και περιφρουρημένο κίνημα, για αντίδραση στην κρατική καταστολή...

Στα στελεχάκια, πολιτικά αγράμματα και προβληματικά σαν προσωπικότητες, που βάζει να κάνουν τους ινστρούχτορες έχει ρίξει τη γραμμή του ό,τι οι Αμερικάνοι πάνε να ρίξουν το ρώσο Καραμανλή για να φέρουν το δικό τους "γιωργάκη"

Αστικό κράτος, μπάτσοι, ΛΑΟΣ, φασισμός, δεν υπάρχουν πουθενά, δεν υφίστανται!

Εύγε υπάλληλοι του Μπρέζνιεφ που παραμείνατε στην υπηρεσία της Μόσχας και μετά '91!

Μπράβο γραφειοκράτες κρατικοφασίστες παλιάνθρωποι!

Αλλά οι μούτζες σας έρχονται - ήδη κόσμος και κοσμάκης την κάνει από την ΚΝΕ...

Το δυστύχημα είναι ότι δεν έχει πού να πάει...

από πράκτορας 14/12/2008 4:16 μμ.


Εδώ τους βγήκε με τις πυρκαγιές το σενάριο της "ασσύμετρης απειλή" (όρο που πρωτοχρησιμοποιήσε η "αντιαμερικάνα Ντόρα Μπακογιάννη" για τους έχοντες ασθενή μνήμη) δεν θα τους βγει τώρα; Καλό θα είναι να υπάρξει απάντηση στην συνομοσιωλογία των φασιστοειδών παντού και πάντα, στις προκυρήξεις, τα συνθήματα, τους δρόμους, τα media, τα blogs (δικά μας και δικά τους). Μην υποβαθμίζουμαι καθόλου ούτε οι αριστεροί , ούτε οι αναρχικοί , ούτε οι αυτόνομοι την ιδεολογική διαπάλη με τους εχθρούς της ελευθερίας που έχουν συσπειρωθεί σε ένα πρωτοφανέρωτο αντιδραστικό συνασπισμό που ξεκινάει από την ΧΑ, περνάει από τον περιβόητο "μεσαίο χώρο" και καταλήγει στην δεξια πτέρυγα ΚΚΕ και ΣΥΝ.

υ.γ: Όσον για τον Θύμιο, του χρειάζεται ένα καλό ξεβράκωμα , για τον βρώμικο ρόλο που παίζει όλα αυτα τα χρόνια (χαρακτηριστικό είναι ότι είχε το μόνο "αριστερό" βιβλιοπωλίο που λειτουργούσε κανονικά τον καιρό της δικτατορίας.

υ.γ-2: Ψιλοάσχετο, αλλά πρέπει να αναφερθεί: μην ξεχνάμε ότι και οι "ακραιφνώς αντιαμερικάνοι" Μάνος - Ανδριανόπουλος ζήτησαν λίγο - πολυ την επέμβαση του στρατού...

ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΔΥΝΟΙ!

από ttt 14/12/2008 4:20 μμ.


Το αρχικό ποστ καλεί σε βίαιες, ίσως και δολοφονικές, ενέργειες ("να τσακίσουμε") ενάντια σε οποιονδήποτε έχει μια διαφορετική άποψη για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, μόνο και μόνο γιατί έχει αυτή την άποψη. Η εντελώς ψευδής και χυδαία τοποθέτηση ότι το ΚΚΕ και το Ρεσάλτο είναι "φασίστες" έρχεται να δικαιολογήσει εκ των προτέρων οποιαδήποτε τραμπούκικη επίθεση εναντίον μελών, γραφείων κτλ. είτε του ΚΚΕ είτε του Ρεσάλτο. Αυτή η πρακτική είναι 100% φασιστική. Λόγοι στοιχειώδους κινηματικής, ταξικής και πολιτικής δεοντολογίας και ηθικής απαιτούν η ΣΟ να σβήνει αμέσως τέτοια σχόλια!

από φτάνει πια η ανοχή! 14/12/2008 4:43 μμ.


Αλλά δε μπορεί αυτά τα υποκείμενα να παρουσιάζουν κάθε τι που ξεφεύγει από το ρωσόδουλο φασισμό τους ως "πρακτοριλίκι των Αμερικάνων" και να είναι ταυτόχρονα θαμώνες των Εξαρχείων, όπου κατ'αυτάς άρχουν οι αμερικάνοι του ΣΥΝ, Δικτύου, αναρχίας κλπ.

Συν τοις άλλοις, είναι φανερό πως δεν εκφράζουν άποψη αλλά ψεύδονται ξεκάθαρα, καθώς παρουσιάζουν μια δήθεν εικόνα ότι ο αναρχικός χώρος επί ΠΑΣΟΚ δεν κινητοποιούνταν και έκαμε πλάτες στην κυβέρνηση.

Είναι ανοιχτοί πράκτορες της Μόσχας και του πιο δεξιού, αυταρχικού, δικτατορικού τμήματος της αστικής τάξης της χώρας μας (όπως είναι βέβαια και αυτοί που καίνε βιβλιοθήκες και κλέβουν κινητά) και όχι "σύντροφοι" που κάνουνε λάθος.

Φυσική βία αξίζει μόνο στους ανοιχτά χιτλερικούς της Χρυσής Αυγής, του Μαύρου Κρίνου, του Φαιοκόκκινου Μετώπου, που έχουν μισηθεί ιστορικά από το λαό.

Σε Ρεσάλτο και ΚΚΕ γιαούρτι και ξεβράκωμα (ειδικά στον συνεργάτη του κράτους φασίστα Θύμιο Π.)

από . 14/12/2008 5 μμ.


"τι άλλο θα κάνουν για να βγει το ΠΑΣΟΚ"

Τέτοια ξεφτίλα.

τα τωρινά επεισόδια και τα σχετικά κείμενα μπορείς να βρεις εδώ.

από γερος 14/12/2008 7:14 μμ.


...παλι χασατε τον μπουσουλα...ολοι είναι τελικά εχθροί? Παρακολουθώ..ολη αυτη την κουβέντα, τελικα κομμουνιστες, σοσιαλιστές, αριστεριστε΄ς είναι εχθροί?

Για σκεφτητε το, μηπως χρειαζονται όλοι αυτοί...Για αυτό πολυ φοβάμαι ότι θα ...ξεφουσκώσει και αυτή η ένταση


1η Ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ

 Όχι στη δολοφονία του 15χρονου μαθητή από τον αστυνομικό φασισμό
Όχι  στους προβοκατόρικους και σοσιαλφασιστικούς εμπρησμούς

http://www.oakke.gr/notes/note_08_12_08.htm

2η ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ 

Σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας σε εξέλιξη
Η χώρα σε ομηρία από τους προβοκάτορες σοσιαλφασίστες

http://www.oakke.gr/notes/note_08_12_08b.htm

από rdr4 15/12/2008 12:38 πμ.


Μα είναι ποτέ δυνατόν να ανοίγει συζήτηση για το ρεσάλτο;
Αφού είναι αδελφάκι του Στόκου.

Είναι το "αριστερό" εκείνο έντυπο το οποίο όχι μόνο δεν έκλεισε επί χούντας, αλλά ήταν και είναι ακόμα ένα είδος Ελεύθερου Κόσμου. Αν αγόραζες ΕΚ ή κανένα ρεσαλταρισμένο κωλόχαρτο ήσουν ασφαλής. Αν όμως έκανες τη βλακεία να αγοράσεις την ελάχιστα "διαφορετική" εφημερίδα (νεα για παράδειγμα), σε τρία λεπτά ο περιπτεράς έδινε αμέσως σήμα για τον κομμουνιστικό κίνδυνο ο οποίος απειλούσε την εθνοσωτηριο και τη χώρα...

Κι εσείς τώρα συζητάτε για το Ρεσάλτο...

Ρε Σάλτα να πάνε να......... φασιστοειδή!

Η ΟΑΚΚΕ καταγγέλλει (αν την ερμηνεύω σωστά) σαν προβοκάτσια το πνίξιμο της αστυνομικο-φασιστικής δολοφονίας και του αντιφασιστικού ποταμού που θα ξεσήκωνε αυτή, μέσα σε μια λίμνη εμπρησμών, λεηλασίας και γενικώς λούμπεν ξεκαυλώματος, που τραυμάτισε στη λαϊκή συνείδηση το δίκιο της εξεγερμένης νεολαίας.

Επίσης καταγγέλλει την "αριστερά", με προεξάρχουσες τις ηγεσίες ΣΥΝ και ψευτοΚΚΕ, για ένταξη των εμπρησμών και της αντικοινωνικής δραστηριότητας στο χώρο του κινήματος και όχι του κοινού ποινικού δικαίου, άρα για κάλυψη αυτών των πρακτικών, έστω και έμμεση, ειδικά για την περίπτωση του ψευτοΚΚΕ.

Άρα, η ταύτιση ΟΑΚΚΕ και "ΚΚΕ" - "Ρεσάλτου" εκτός από προκλητική είναι και πλήρως άκυρη και αδικαιολόγητη... 

είναι η μόνη λογική. είναι όλοι πρακτοράκια. αλλος του ενός αλλος του αλλου, το ίδιο είναι. το σύστημα τους βολεύει. ποιος τη γ.. την οακκε ομως..εδώ εχουμε ακούσει τα πάντα. ξένοι πράκτορες! πορτοκαλί επανάσταση! μα είναι δυνατόν! ποσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτό το κώμα; Είναι χειρότερο κι απ' το 98! ξεπουλάνε τα πάντα. καλύτερα να μας κοπανούσαν με τα παλούκια πάλι οι κνίτες ρεεεε...

από κνίτης αριστερός (κι όμως) 15/12/2008 4:42 πμ.


η στάση της Αλέκας επί των γεγονότων δεν ήταν απλά ένα φλερτ με τη δεξιά, ήταν γαμήσι τρικούβερτο!

από Manrj 15/12/2008 7:20 πμ.


Αυτά που είπε η ΑΛΕΚΑ δεν είναι καινούργια. Τα έχει ξαναπεί και θα συνεχίζει να τα λέει όσο υπάρχει κάποια άλλη Αριστερή δύναμη που τις τρώει τους ψήφους!! Είναι πολύ ξεφτιλισμένοι όλοι τους!!!!

Είναι τόσο βαθιά νυχτωμένοι και τόσο πράκτορες των ανατολικών τους αφεντικών που δεν μπορούν να φανταστούν ότι ένας απλός δημοκράτης, ένας Κομμουνιστής, μπορεί να έχει αγανακτήσει με τον ναζιφασιστικό συνομωσιολογισμό τους και την εκμετάλλευση του θανάτου ενός παιδιού για να μας πουν το γνωστό παραμύθι για τον απελευθερωτή Πούτιν και τους αγωγούς του χοιρινού Καραμανλή.

Κι αυτό χωρίς βεβαίως να δίνει την οποιαδήποτε δικαιολογία στην καταστροφή των μαγαζιών των ανθρώπων, στις κλεψιές και τις αλητίες.

Άι σιχτήρ πρακτοράκια, Τσολάκογλου του Πούτιν και του Τζιντάο! Πηγαίντε στο κινέζικο λιμάνι και φουντάρετε στο κενό!

από Πράκτορ του Σορος 666 15/12/2008 10:23 μμ.


Ρε παιδιά, ποιός χέστηκε τι γράφει ο κάθε ρεσαλταρισμένος? Μόνοι τους λένε τις Λιακουπουλομαλακίες τους, μόνοι τους τις ακούνε.

Αξία τους δίνετε. Είναι σαν να συζητάμε για το τι είπε ένας τρελός στο Δαφνί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2948

Ιδού πού έφτασαν οι νεοχιτλερικοί υπαλληλίσκοι του Πούτιν...

Είναι οι ίδιοι που καλούν σε εξόντωση των μεταναστών, οι ίδιοι που καλούσαν τη Ρωσία να επιβάλλει ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη ΓΕΩΡΓΙΑ το καλοκαίρι...

Εδώ υιοθετούν πρακτικές του σωβινιστικού Δικτύου 21, περί "διασάλευσης του νόμου και της τάξεως"...

Του ίσιου νόμου και τάξεως που σκότωσε το παιδάκι το προηγούμενο Σάββατο...

Ναι ρε τσάκισμα και των γραφείων τους και όλων!

Ξεπέρασαν τα όρια τα βρωμόσκυλα του κεφαλαίου, οι "αντιιμπεριαλιστές" της πλάκας, οι Κουίσλιγκ της Ρωσίας!

Πείτε του Πούτιν, της Κανέλλη, του Χου Τζιντάο, της Αλέκας και του Καρατζαφέρη να πα να πνιγούνε, παλιάνθρωποι!

από Πάνος193 16/12/2008 4:24 πμ.


«1) Όσον για τον Θύμιο, του χρειάζεται ένα καλό ξεβράκωμα , για τον βρώμικο ρόλο που παίζει όλα αυτα τα χρόνια (χαρακτηριστικό είναι ότι είχε το μόνο "αριστερό" βιβλιοπωλίο που λειτουργούσε κανονικά τον καιρό της δικτατορίας).

 

2) Είναι το "αριστερό" εκείνο έντυπο το οποίο όχι μόνο δεν έκλεισε επί χούντας, αλλά ήταν και είναι ακόμα ένα είδος Ελεύθερου Κόσμου. Αν αγόραζες ΕΚ ή κανένα ρεσαλταρισμένο κωλόχαρτο ήσουν ασφαλής. Αν όμως έκανες τη βλακεία να αγοράσεις την ελάχιστα "διαφορετική" εφημερίδα (νεα για παράδειγμα), σε τρία λεπτά ο περιπτεράς έδινε αμέσως σήμα για τον κομμουνιστικό κίνδυνο ο οποίος απειλούσε την εθνοσωτηριο και τη χώρα...»

 

1) Δεν ξέρω τι εννοείς «αριστερό βιβλιοπωλείο», αν δηλαδή εννοείς βιβλιοπωλείο που το είχε αριστερός, ή βιβλιοπωλείο που είχε αριστερά βιβλία. Αν εννοείς το πρώτο, στην Ιπποκράτους είχε ανοίξει βιβλιοπωλείο ο Γλέζος όταν γύρισε από την εξορία. Στο βιβλιοπωλείο αυτό, το μόνο που δεν έβρισκες ήταν αριστερά βιβλία. (Μπορεί, βέβαια, να μη θεωρείς το Γλέζο αριστερό και θα συμφωνούσα τελείως μαζί σου). Αν εννοείς το δεύτερο, σε πληροφορώ ότι μετά από 8 μήνες περίπου από την επιβολή της δικτατορίας, η χούντα άφησε σιγά-σιγά όλα τα αριστερά βιβλία να κυκλοφορούν ελεύθερα. Την αρχή έκανε ο Αναγνωστίδης στην Ακαδημίας, στην αρχή τα είχε μέσα στο βιβλιοπωλείο και μετά τα έβγαλε στη βιτρίνα. Όχι μόνο κυκλοφορούσαν όλες οι παλιές εκδόσεις αριστερών βιβλίων, αλλά γίνονταν και καινούργιες, π.χ. το Κόκκινο Βιβλίο του Μάο, βιβλία του Τσε, του Κάστρο, μέχρι και του Μαριγκέλα για τους αντάρτες πόλεων, που έδινε οδηγίες πώς να φτιάχνεις βόμβες μολότοφ κλπ.

2) Δεν ξέρω σε ποιο «αριστερό» έντυπο αναφέρεται ο «rdr», πάντως δε νομίζω ότι κυκλοφορούσε κανένα έντυπο «Ρεσάλτο» επί χούντας, ούτε και «Στόχος». Υπήρχε ένα περιοδικό «Νέοι Στόχοι», από το 70 νομίζω, και ήταν καθαρά τροτσκιστικό. Όσο για τα περί περιπτεράδων που σε κάρφωναν γιατί αγόραζες ΝΕΑ, δεν είναι έτσι. Η χούντα εφάρμοζε προληπτική λογοκρισία κι έτσι δεν είχε κανένα λόγο να συλλαμβάνει κάποιον που αγόραζε εφημερίδα λογοκριμένη. Αυτό που λέει ο «rdr» γινόταν προχουντικά στην περίοδο της καραμανλοκρατίας, όταν αγόραζες την ΑΥΓΗ, που ήταν το μόνο αριστερό έντυπο που κυκλοφορούσε. Λένε ότι η Ασφάλεια πήγαινε στους περιπτεράδες και ζητούσε να καρφώσουν, γι’ αυτό οι αριστεροί απέφευγαν να αγοράζουν εφημερίδα από τη γειτονιά τους, όπου τους ήξερε ο περιπτεράς!

Από φασιστικά έντυπα, εκτός από τον Ελεύθερο Κόσμο, κυκλοφορούσε η 4η Αυγούστου του πατέρα Πλεύρη, που έκανε κριτική στη χούντα γιατί είχε αφήσει ασύδοτους τους «δημοκράτες» να αλωνίζουν στο δημόσιο, και έβριζε συνεχώς τη δημοκρατία που την έλεγε «δημοκρατουρία». Νομίζω ότι τα έβαζε με τη χούντα και για το ότι έγλυφε τους Αμερικάνους και θεωρούσε τη χούντα εθνικά ανάξια.

από αντιΡεσάλτος-αντιΟΑΚΚΕς 16/12/2008 12:28 μμ.


ΟΚ, το Ρεσάλτο είναι εθνικιστικό-φασιστικό περιοδικό που δεν το διαβάζει κανένας. Αλλά σε αυτό το θρεντ, αυτοί που τα χώνουν στο Ρεσάλτο είναι ΟΑΚΚίτες! Δεν το εχετε πάρει χαμπάρι; Μιλάνε για δημοκράτες που αντιτίθενται στη φασιστική Ρωσία!

Γαμώ τη δημοκρατία σας ρε σαλταρισμένοι αμερικανοτσολιάδες σταλινικοί της ΟΑΚΚΕ που προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License