Παγκόσμιο κάλεσμα για τις μανάδες και τους πατεράδες όλων των 15 χρόνων

Κατάληψη του κόσμου από 15χρονα υποψήφια θύματα εξοστρακισμού από όπλα μπάτσων. Παγκόσμιο κάλεσμα για τις μανάδες και τους πατεράδες όλων των 15 χρόνων


              Απόφαση παγκόσμιου συντονιστικού κατάληψης του κόσμου

Παγκόσμιο κάλεσμα  για τις μανάδες και τους πατεράδες όλων των 15 χρόνων.
Στην Ελλάδα μας λένε όλους και όλες Αλέξη και Μιχάλη… Μας σκότωσαν οι μπάτσοι … Μας σκοτώνουν με σφαίρες στο ψαχνό μας σκοτώνουν στο ξύλο.

Οι μπάτσοι σκοτώνουν 15χρονα. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο. νεκρός από εξοστρακισμό.
Ζητάμε την αλληλεγγύη των γωνιών μας. Ζητάμε την αλληλεγγύη όλων σας.
Των σπουδαστών των φοιτητών των ανέργων, των εργατών, των λιμενεργατών των ναυτεργατών των αγροτών και όλων όσων έχουν παιδιά...
Των δασκάλων μας, των καθηγητών μας, των φίλων μας, των γειτόνων μας, όλων όσων παραμένουν άνθρωποι που αντιστέκονται στο άδικο και το παράλογο.

Γιατί έχουν σίγουρα και αυτοί παιδιά αν δεν κάνουμε λάθος. Και αν δεν πεθαίνουν τα παιδιά τους με σφαίρες στο ψαχνό, πεθαίνουν καθημερινά με εκρήξεις στις ναυπηγοεπισκευάσθηκες ζώνες με εργατικά ατυχήματα, η πνίγονται μαζικά στα  σαπιοκάραβα…  

Κλείσαμε μια εβδομάδα από τη δολοφονία του αδελφού μας φίλους μας και συντρόφου μας Αλέξη από τις σφαίρες του μπάτσου φρουρού του κράτους της εξουσίας και της ελληνικής δημοκρατίας. Μιας δημοκρατίας που εσείς μας επιβάλατε μην το ξεχνάτε.

Ο Αλέξης μας αποχαιρέτησε με λίγες λέξεις «φίλε με χτύπησαν»…  πρόλαβε να πει, σπαρτάρισαν τα πόδια του και πέθανε.

Είμαστε οργισμένοι και καλά κάνουμε. Είμαστε οργισμένοι και σας σπάμε την βιτρίνα- κοινωνία που θέτε να μεγαλώσουμε.
Όχι Εμείς δεν είμαστε από αυτό τον κόσμο. Εμείς είμαστε 15 χρόνα και σκεπτόμαστε… διαφορετικά… Οι μπάτσοι σκοτώνουν με τον ίδιο τρόπο.
Άλλοι λέγονται ειδικοί φρουροί και Μια σφαίρα είναι αρκετή. Άλλοι πυροβολούν για πλάκα 15 φορές και λέγονται «Ζητάδες» και είναι μπάτσοι με μοτοσικλέτες.
Μη γίνεστε συνένοχοι τους.
Αυτοί που σιωπούν, αυτοί που κρίνουν την οργή μας από τα ψέματα των τηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και άλλων τηλεπαραθύρων , η καθοδηγούμενων της αστυνομίας και της ασφάλειας και των πολιτικών που εσείς ψηφίζεται για το μέλλον μας… είστε υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι. Γιατί το μέλλον του Αλέξη δολοφονήθηκε στις 6 Δεκέμβρη του 2008 στην Ελλάδα. Γιατί το μέλλον του κάθε 15 χρονου σκοτώνεται από μια σφαίρα μπάτσου σε κάθε γωνιά της γης.
 Ένα βράδυ στα Εξάρχεια με μια σφαίρα στην καρδιά.
Ο τόπος αλλάζει, η καρδιάς μένει πάντα στο ίδιο σημείο.
Μας λένε όλους και όλες  μας «Αλέξη»  και «Μιχάλη»
Και δεν γιορτάζουμε την μέρα των γενεθλίων μας γιατί μας δολοφόνησαν στα 15 χρονια μας. Μπάτσοι.
Εμένα τον Αλέξη  -Γργηγορόπουλο με σκότωσε ένας μπάτσος στις 6 -12-89 στα Εξάρχεια με ευθεία βολή στο στήθος. Έγινα επέτειο.
Εμένα τον Μιχαλη Καλτεζα με σκότωσε ένας μπάτσος το 1985. Πέθανα στην επέτειο μιας άλλης εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατά τις χούντας με δεκάδες εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες.
Τα κοινά μας είναι ότι και τους δύο μας σκότωσαν σε καθεστώς δημοκρατίας και ότι είμαστε 15 χρονα…  

Είμαστε όλοι μας με ένα κοινό σημείο. Είμαστε 15 χρόνων στην κοινωνία που εσείς έχετε φτιάξει για εμάς χωρίς εμάς. Δεν μας ρωτήσατε ποτέ ούτε μας ακούσατε. Μας φλομώνεται με τα ιδανικά του πλούτου των πολυεθνικών και της οικονομικής ανόδου και εξουσίας.
Τα ιδανικά των… σπασμένων βιτρινών, των πολυτελών αυτοκινήτων, των ακριβών ρούχων, των φο μπιζού ρολόγια,. Μας φλομώνεται με σάπια παιδία, κουλτούρα φαγητά και όλα σε γρήγορη βλακεία και μας βρίζεται για τα τζάμια ασφαλισμένων πολυκαταστημάτων πολυεθνικών που ληστεύουν τους πάντες..
Μας κατηγορείται ότι καίμε και πυρπολούμε. Ναι βάζουμε φωτιά σε ότι μας καεί τη ζωή, για να αντέξουμε τους τόνους χημικών δακρυγόνων που μας ρίχνουν αστυνομία και Στρατός. Γιατί δεν έχουμε άλλα όπλα. Τα χέρια μας μονο, Νεράντζια, πλαστικά μπουκάλια νερό πέτρες άντε και καμιά μολότοφ αλλά πρέπει να αντισταθούμε όπως μπορεί ο καθένας απέναντι στην στρατιωτική μηχανή καταστολής ένοπλων φονιάδων.
Μας πυροβολούν και μας σκοτώνουν.
Και όταν διαμαρτυρόμαστε
Μας βρίζουν.
Μας χτυπούν αλύπητα.
Μας σακατεύουν.
Μας φοράνε χειροπέδες.
Μας πνίγουν στα δακρυγόνα
Μας κατηγορούν
Μας προφυλακίζουν.

Είμαστε στους δρόμους και διεκδικούμε τη ζωή μας.
Στα 15 μας γατί ίσως αργότερα να είναι αργά. Θα μας έχουν σκοτώσει κάποιοι μπατσοι με εξοστρακισμό.
Σας το φωνάζουμε αλλά και πάλι δεν μας ακούτε.
Ο πυροβολισμός … και ο κρότος της πιστολιάς που σκότωσε τον Αλέξη αν μι τι άλλο ας αναστατώσει τα όνειρα σας.

Ελάτε μαζί μας δίπλα μας.
Έχουμε τη δύναμη μας την οργή μας.
Έχετε τι δική σας δύναμη και αποκλείεται να μην έχετε οργή όταν μας σκοτώνουν με σφαίρες όταν μας σκοτώνουν στο ξύλο… κάθε μέρα επειδή τους πετάμε νεράντζια και πλαστικά μπουκάλια νερό.  
Ας τις ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας φουντώσουμε την εξέγερση των 15 αριδων σε κάθε γειτονιά σε κάθε σοκάκι σε κάθε πόρτα κάθε πλατείας αυτού του κόσμου.

Εμείς δεν φοβόμαστε ούτε τρομοκρατούμαστε εύκολα. Είμαστε λεύτεροι.
Εμείς λέμε στους μπάτσους… όταν μας βαράνε και μας βρίζουν χυδαία, τόσο εμάς όσο και τις μανάδες μας…όταν μας σέρνουν με χειροπέδες… «Μπάτσοι μουνιά»  … «έτσι ξέρετε να δέρνεται ρε, κότες,  χειρότερα μας έδερνε η μάνα μας και ο πατέρας μας…»
Σιγά μη τους φοβηθούμε κιόλας, δεν τους φοβόμαστε ούτε αυτούς ούτε τα όπλα τους.
Απαντάμε κατάμουτρα στους φονιάδες…. «Ένας στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα…»
Σας το φωνάζουμε μπροστά στα κράνη « Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι»  «μπάτσοι μουνιά σκοτώνεται παιδιά».
Για όλα αυτά που σας κρύβουν οι βιτρίνες των τραπεζών ανοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε μας.
Αποκλείεται να μην νιώθετε οργή…
Για αυτό ελάτε μαζί μας και  αν φοβάστε , θα σας προστατεύσουμε εμείς,
Εμείς βάζουμε μπροστά τα χέρια μας και την ψυχή μας… μέχρι και την ζωή μας.
Εσείς όμως δεν είστε δίπλα μας , παρόλα ότι εσείς ακόμη  μας το λέτε,  ότι «μας γεννήσατε και είμαστε πάνω από τη ζωή σας…»

Και ακόμη καλύτερα ,σκεφτείτε μόνο, ότι σε ένα, δυο, τρία, τέσσερα, πέντε, έξι, επτά, οχτώ, εννιά, δέκα, έντεκα, δώδεκα, δεκατρία, δεκατέσσερα χρόνια… μπορεί να σαν σκοτώσουν το παιδί σας.
- Το σκότωσαν οι μπάτσοι. Ήταν 15 χρόνων.  Από εξοστρακισμό γιατί ήταν αλήτης αναρχικός ατίθασος απείθαρχος, τρομοκράτης χούλιγκαν.

Σκεφτείτε το πριν χάσετε την ευκαιρία να σώσετε το παιδι σας, αλλά …
σκέψου πιο καλά.
Ίσως να σώσεις εμένα, ρε  μάνα, ίσως να σώσεις εμένα ρε πατέρα.
Σου ζητάω να αφοπλιστεί η αστυνομία, να αφοπλιστούν οι δολοφόνοι με στολή.

Σας ζητάω όχι να με σώσετε αλλά να μου συμπαρασταθείτε..
Γιατί μέχρι τώρα μας σώζουν αυτοί που είναι δίπλα μας… άγνωστοι άνθρωποι οργισμένοι.
Μας σώζουν από αυτούς τους ένοπλους φονιάδες που κυκλοφορούν παντού …και σας προστατεύουν…εσάς και τις πολύτιμες περιούσιες σας,  σκοτώνοντας 15χρονα.

Εμείς τα ανήλικα εμείς τα τσογλάνια τα αναρχόπαιδα τα αληταρία οι πρεζάκηδες, οι κλέφτες, αυτής της χώρας οι τρομοκράτες κουκουλοφόροι, κάνουμε προς όλους και όλες τις μανάδες και τους πατεράδες προς όλους τους ανθρώπους, κάλεσμα σε όλες μας τις διαμαρτυρίες και τις συγκεντρώσεις και τους αποκλεισμούς και την απειθαρχία.
Σε καλούμε λοιπόν εσένα που διαβάζεις αυτό το κείμενο, να αλλάξουμε την ζωή μας να εξεγερθούμε στο άδικο, την αδράνεια την απάθεια το βόλεμα.  

Εμείς θα είμαστε εκεί… κάθε μέρα, κάθε νύχτα, στους δρόμους και θα εξεγειρόμαστε... θα βαζουμε τα σωματα μας φραγμο στα ΜΑΤ για να μην χτυπησουν η συλλαβουν τον διπλανο μας και την διπλανη μας. Το συμμαθητή μας η τη συμμαθητριά μας.

Θα σας περιμένουμε…αλλιώς μπορεί να μας χάσετε…μπορεί να μας σκοτώσουν ειδικοί φρουροί της δημόσιας ασφάλειας,  οι προστάτες της "δημοκρατίας" σας.
 θα βάζουμε τα σώματα μας φραγμό στα ΜΑΤ για να μην χτυπήσουν η
συλλάβουν τον διπλανό μας και την διπλανή μας. Το  συμμαθητή μας και τη συμμαθήτρια μας. Τον κάθε άνθρωπο που είναι δίπλα μας.

Και επειδή σήμερα μια εβδομάδα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη είναι ακόμη και για τους καλούς νοικοκυραίους ο εορτασμός του αγίου ελευθερίου τους λέμε να σκεφτούν ακόμη περισσότερο.
Μη σκοτώνεται την ελευθερία μας μόλις στα 15 μας χρόνια.

Χρόνια πολλά θα είμαστε στους δρόμους ότι και να κάνετε…
Κατάληψη του κόσμου
από 15χρονα υποψήφια θύματα εξοστρακισμού από όπλα μπάτσων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License