ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Απελευθερωμένο δημαρχείο Αγ. Δημητρίου

Θέλουμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη και προβοκατόρικη στάση του δημοτικού συμβουλίου, των δημοτικών αρχών και ημετέρων υπαλλήλων.

Σήμερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και  η κατάληψη του δημαρχείου Αγ.Δημητρίου φυσικά συνεχίζεται!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Θέλουμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη και προβοκατόρικη στάση
του δημοτικού συμβουλίου, των δημοτικών αρχών και ορισμένων υπαλλήλων.

Ενώ η κατάληψη επιθυμεί να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση επειγόντων κοινωνικών αναγκών, όπως οι κάρτες παραμονής των μεταναστών και η μισθοδοσία των δημοτικών υπαλλήλων και για τούτο ήρθε σε συννενόηση με το σωματείο των υπαλλήλων δήμου και αποφασίστηκαν τα σχετικά για να ξεκινήσει η προσπάθεια, η οργανωμένη τρομοκρατία του δήμου δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και προσπαθεί να εμποδίσει κάθε τέτοια πρωτοβουλία. Ενώ το πρωί κάποιοι από τους αρμόδιους υπαλλήλους θέλησαν να εισέλθουν στο απελευθερωμένο δημαρχείο έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τους πολίτες,  μετά από εντολή του δημάρχου αναδιπλώθηκαν. Ενώ τους κάνουμε συνεχόμενες εκκλήσεις, τώρα μας λένε ότι φοβούνται, ενώ από το πρωί έχουν μπει αρκετοί συνάδελφοι τους για να εξυπηρετηθούν.
Δείχνει για μία ακόμη φορά ότι αντί να σχολούνται με τις υποθέσεις του κόσμου που υποτίθεται ότι εκλέχθηκαν για να εξηπυρετούν καλύτερα, παίζουν πολιτικά παιχνίδια και αποτελούν το τοπικό χέρι των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους.
Αυτή τη στιγμή -και ενώ όλοι οι υπάλληλοι βρίσκονται στο πεζοδρόμιο απέναντι από το δημαρχείο- αρνούνται να εξυπηρετήσουν μία έγκυο μετανάστρια που χρειάζεται επειγόντως τα έγγραφα για να προχωρήσει η έκδοση της άδειας παραμονής της.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΚΑΤΩ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ

ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ-ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

από link στο blog της κατάληψης 15/12/2008 2:57 μμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License