Κατάληψη σε 3 ραδιόφωνα τώρα στη Μυτιλήνη

Κατάληψη τώρα σε Ράδιο Αίολος, Kiss FM & Astra Radio

Κατάληψη σε 3 ραδιοφωνικούς σταθμούς τώρα στη Μυτιλήνη από την Ανοιχτή Συνέλευση φοιτητών, μαθητών, εργαζόμενων & άνεργων Μυτιλήνης.

από @ 15/12/2008 12:47 μμ.


http://www.e-radio.gr/player/player.asp?btID=1&sID=399&cID=undefined&rID=undefined&partnerID=undefined&

από @ 15/12/2008 2:19 μμ.


Η πρώτη απόπειρα κατάληψης έγινε στις 10 στην ΕΡΑ Αιγαίου από 60-70 άτομα. Η εκπομπή είχε κοπεί πριν την είσοδό μας από τα κεντρικά και ο τοπικός σταθμός έπαιζε ΝΕΤ. Κόψαμε αυτή την αναμετάδοση και καταλάβαμε το κτίριο για 2 περίπου ώρες, στις οποίες ο σταθμός δεν εξέπεμπε (σύντομα αυτό έγινε αντιληπτό από ντόπιους πειρατές που κατέλαβαν τη συχνότητα της ΕΡΑ Αιγαίου με ...μπάλους και τσιφτετέλια). Από τα τηλέφωνα της ΕΡΑ βγήκαμε στον αέρα τοπικού σταθμού στη Σάμο διαβάζοντας κείμενα.

Στη συνέχεια με πορεία/αφισοκόλληση μέσα από γειτονιές καταλήξαμε σε άλλο κτίριο που στεγάζει τρεις ραδιο-σταθμούς. Το μήνυμά μας έπαιξε εκεί κανονικά και ταυτόχρονα και στους τρεις. Όσο έπαιζε το μύνημα κόσμος από την ταράτσα πετούσε τρικάκια και αντάλλασε συνθήματα με τους μαθητές του απέναντι Δημοτικού σχολείου. Τηλεφωνικά, βγήκαμε στον αέρα της κατάληψης του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων. Το ίδιο έγινε και από τον εκεί κόσμο στη δικιά μας κατάληψη.

Συνεχίζουμε, όλοι,-ες στους δρόμους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License